Heeros Ville Lindgren uratarina

Edelläkävijän mukana saa tehdä ja kehittyä

Heeroksen Customer Success Manager, Ville Lindgren, on tyytyväinen. Pitkän myyntiuran tehnyt moniosaaja tykkää työstään Heeroksen asiakkaiden ja heidän asiakkaidensa apuna. Kaiken lisäksi ympärillä on huipputyyppejä ja omien tavoitteiden saavuttamiseen kannustava yrityskulttuuri.

Villelle on kertynyt B2B-liiketoiminnan kokemusta muun muassa radioiden mediamyynnistä sekä Accountorin palvelumyynnistä. Onpa scifi-tarinoita kirjoittava ja omaa kustannusyhtiötä vapaa-ajallaan pyörittävä mies toiminut myös radiomainosten äänenä.

– Paljon on tullut tehtyä ja Heerokseenkin tutustuin jo vuosia sitten ollessani Econian palveluksessa. Muutamien mutkien kautta olen nyt sitten osa tätä hienoa porukkaa. Mukavaa on sekin, että siviilielämän muutokset, oma osaaminen ja Heeroksen tarpeet loksahtivat kaikki kerralla yhteen. Tilanne on siis kaikin puolin loistava ja nyt pääsen hyödyntämään täysillä kertyneitä oppeja monien erilaisten asiakkaiden kanssa.

Oman osaamisen virittämistä tuetaan avoimesti

Customer Success Managerin työnkuvassa on tärkeää ymmärtää tilitoimistojen asiakkaiden liiketoimintaa ja tarpeita. Ville onkin leppoisan kuoren alla kunnianhimoinen persoona, joka on nostanut oman rimansa korkealle.

­– Roolini on auttaa asiakkaitamme palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin. Tämä taas vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä ja tavoitteenani on tulla yhä paremmaksi moniala-asiantuntijaksi. Siksi on hienoa, että Heeroksella oikeasti tuetaan oppimaan ja syventämään omaa osaamista. Edelläkävijyys ei siis ole ainoastaan sanahelinää, vaan sen eteen saa ja pitää tehdä töitä niin henkilö- kuin yritystasolla.

Mukava ja monien mahdollisuuksien yhteisö

Villen mukaan parasta Heeroksella ovat kollegat, yhteiset aktiviteetit sekä itsenäiseen tekemiseen valtuuttava ja kannustava ilmapiiri. Hyvään vauhtiin jo alkumetreillä päässyt ammattilainen suositteleekin kaikkia taloushallinnon, myynnin ja sovelluskehityksen osaajia tutustumaan Heerokseen.

­– Jos haluaa hypätä keskelle digitaalisen taloushallinnon nopeinta kehitystä ja hyödyntää kansainvälistyvän suomalaisyrityksen tarjoamia mahdollisuuksia, lämpimästi tervetuloa mukaan. Heerokselta löytyy monia kiinnostavia rooleja ja läjäpäin hyvää meininkiä.

Töihin Heerokselle