Heeroksella työskentely mahdollistaa minulle myös aikaa perheeni kanssa

Sharaida Gogar oli toinen Heeroksen Hollannin toimipisteessä aloittanut työntekijä. Hänen työnkuvalleen on haastavaa määritellä yhtä titteliä, sillä hänen työnsä kattaa eri tehtäviä skannauksesta laskutukseen. Hän on vastuussa monien palveluiden, kuten tuen, skannauksen ja koulutuksen, tuottamisesta asiakkaille.

Sharaidan ura Heeroksella alkoi vuonna 2015 hänen vastattuaan näkemäänsä työpaikkailmoitukseen. Hän oli todella innoissaan mahdollisuudesta päästä käyttämään kokemustaan kirjanpidosta ja projektijohtamisesta, ja hänelle tarjottiinkin työtä toisen haastattelun jälkeen.

Sharaida arvostaa Hollannin toimiston hyvää työilmapiiriä.

Teemme kaikki yhdessä töitä ja meillä on todella positiivinen tunnelma täällä. Voimme kaikki auttaa toisiamme.

Työkavereiden lisäksi Sharaida näkee myös muun Heeroksen toiminnan positiivisena.

Olemme erittäin joustavia ja palvelumme asiakkaalle on todella hyvää. On hienoa nähdä, että yritys kasvaa; aloitimme vain yhdellä henkilöllä ja nyt meitä on jo yhdeksän.

Hollannin toimipiste aloitettiin yhden henkilön voimin ja nyt Sharaidalla on kahdeksan kollegaa.  Hän näkee yrityksen kasvupotentiaalin, ja on myös iloinen henkilökohtaisen kasvun mahdollisuudesta, jonka Heeros tarjoaa.  Lisäksi työyhteisö ottaa aikaa myös yhteisille aterioille ja matkoille, sillä tämänkaltaiset aktiviteetit nähdään tärkeinä työpaikan sosiaalisten suhteiden ylläpidolle.

Heeroksella työskentely on mahdollistanut Sharaidalle hyvän yhteyden lapsiinsa myös viikon aikana. Sen sijaan, että hänellä olisi vähän tai tuskin lainkaan vapaa-aikaa, hän pystyy viemään lapsensa lääkäriin tai hoitamaan asioita tarvittaessa myös työaikana.

Hyvästä ruuasta nauttivana ja kiitollisena Heeroksen työntekijänä, Sharaida hemmottelee usein myös työkavereitansa tuomalla töihin herkullisia kotona valmistamiaan aterioita.

 

Töihin Heerokselle