Tuotteet

Heeros -mobiiliratkaisu yhdistää älypuhelinten ominaisuudet taloushallinnon ohjelmistoon

Liikkuva ihminen tarvitsee älykkäitä ja toimivia ratkaisuja, joilla aikaa vievää rutiinityötä saadaan helpotettua ja automatisoitua. Heeroksen uudet tuotteet yhdistävät älypuhelinten ja tablettien ominaisuudet taloushallinnon ohjelmistoihin hyödyntäen mobiililaitteiden parhaita ominaisuuksia, kuten paikannusta, kameraa, hälytyksiä, kalenteria ja sähköpostia. Nyt voit nostaa sähköisen taloushallinnon tehokkuuden ja työn ilon uudelle tasolle.

Matkalaskut syntyvät jo matkalla

Unohda kuittisulkeiset ja reittien kirjaukset jälkikäteen. Heeroksen matkalaskusovelluksen avulla matkalaskut syntyvät jo työmatkalla. Kun lähdet ajamaan, käynnistät älypuhelimellasi sovelluksen, joka rekisteröi ajetun matkan ja käytetyn ajan – päivärahat ja km-korvaukset lasketaan automaattisesti. Tiedot kirjautuvat saman tien osaksi matkalaskua. Kuitit kuvaat kätevästi puhelimesi kameralla, ja ne siirtyvät matkalaskulle liitteinä. Kun palaat työpaikallesi, matkalasku onkin jo valmis lähetettäväksi hyväksymiskiertoon.

Ostolaskujen tarkastus älypuhelimella

Heeros-käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä laskujen tarkastusta vain työpisteessäsi. Se onnistuu yhtä hyvin tabletilla tai älypuhelimella. Siis kaikkialla, missä vain on internet-yhteys. Jos sinulle tulee kiireellisesti tarkastettava ostolasku, tunnet sen värinänä puhelimessasi. Voit katsoa laskun tiedot ja kuvan puhelimen näytöltä ja hyväksyä laskun napin painalluksella.

Heeroksen innovatiivisilla mobiiliratkaisuilla nostat sähköisen taloushallinnon tehon ja helppokäyttöisyyden uudelle tasolle. Kysy lisää Heeroksen myynnistä tai puhelimitse 010 424 3305.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn