Asiakastuki

Tukitiimimme Jyväskylässä ja Helsingissä auttaa sinua Heeros-ohjelmistojen käytössä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuen nopeasti ja tulevat kuulluksi. 

Troubleshooting

Suurin osa asiakkaistamme pitää palveluamme loistavana

Icon Customer service purple

"Kiitos hyvästä avusta ja palvelusta!"

Icon Fast green
"Selkeä ja nopea ohje miten virhe korjataan."
Icon Easy to use light blue
"Teidän helppari toimii erinomaisesti!"

Ohjelmistoperheittäin optimoitu asiakastukemme on aina käytettävissäsi

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, ja käytössäsi onkin monta eri tukikanavaa. Huomioithan, että mikäli käytät Heerosta yhteistyössä tilitoimistosi kanssa, saat ohjelmiston käyttötuen suoraan omasta tilitoimistostasi.

Collaboration

Taloushallinnon ohjelmien tuki

Help Center -palveluportaali palvelee sinua 24/7 ja on ensisijainen kanava tukipyynnöille. Portaalin kautta täytetyn lomakkeen kautta tukitiimimme saa ongelmastasi heti riittävästi tietoa, ja voimme käsitellä pyyntösi nopeammin. 

Löydät Help Centeristä myös ohjelmistojen käyttöä tukevaa materiaalia ja ohjeistuksia sekä ajankohtaisia tiedotteita. Lisäksi chat-bottimme Heeros Helper päivystää 24/7, ja voit myös lähettää meille sähköpostia. Kiireellisten asioiden hoitoon saat apua puhelinpalvelumme kautta.

Help Center
Support chat

Heeros PSA -tuki

PSA Help Center -palveluportaali palvelee sinua 24/7 ja on ensisijainen kanava tukipyynnöille. Portaalin kautta täytetyn lomakkeen kautta tukitiimimme saa ongelmastasi heti riittävästi tietoa, ja voimme käsitellä pyyntösi nopeammin.  Löydät Help Centeristä myös ohjelmistojen käyttöä tukevaa materiaalia ja ohjeistuksia sekä ajankohtaisia tiedotteita. 

PSA:n admin-käyttäjillä on mahdollisuus live chattiin arkisin klo 9–11 ja 13–15. Chat on käytettävissä suoraan PSA-ohjelmasta. 

PSA Help Center
Business plan

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmien tuki

Help Center -palveluportaali palvelee sinua 24/7 ja on ensisijainen kanava tukipyynnöille. Portaalin kautta täytetyn lomakkeen kautta tukitiimimme saa ongelmastasi heti riittävästi tietoa, ja voimme käsitellä pyyntösi nopeammin.  Löydät Help Centeristä myös ohjelmistojen käyttöä tukevaa materiaalia ja ohjeistuksia sekä ajankohtaisia tiedotteita. Lisäksi chat-bottimme Heeros Helper päivystää 24/7.

ePalkat-ohjelmiston asiakkailla on käytettävissään myös live chat asiantuntijoidemme kanssa. Chat on avoinna arkisin klo 9–11 ja 13–15.

Help Center

Asiakastuen yhteystiedot

Alta löydät ohjelmistojemme tuen yhteystiedot. Kiireellisissä asioissa voit soittaa arkisin klo 9–11 ja 13–15 numeroon +358 9 424 14101.

Icon Customer service purple
Talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmat

Usein kysytyt kysymykset

Käytän Heerosta tilitoimistoni kautta, kehen otan yhteyttä ongelmatilanteissa?

Kun käytät Heerosta yhteistyössä tilitoimistosi kanssa, saat ohjelmiston käyttötuen suoraan omasta tilitoimistostasi. 

Kuuluuko tuki kaikkiin Heeroksen tuotteisiin?

Kyllä. Voit tarkastella tarkemmin mitä eri tuotekokonaisuuksiin sisältyy hinnoittelu-sivultamme.

Ohjelmiston käyttöön ja ongelmatilanteisiin liittyvät kysymykset

Löydät Help Centereistämme vastauksia usein kysyttyihin ohjelmiston käyttöön ja ongelmatilanteisiin liittyviin kysymyksiin.

Help Center & PSA Help Center 

Tutustu Heeroksen asiakkaisiin

Blogi
Lantmännen Agron kauppiasverkosto automatisoi laskuprosessit Heeroksen avulla
Lue lisää
Blogi
Blink Creative rakentaa kasvuaan Heeros PSA-ohjelmiston avulla
Lue lisää
Blogi
Cavotec kasvaa kansainvälisesti
Lue lisää