sijoittajille_Heeros_fi_

Helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta

Heeros_logo_valkoinen_RGB-300x80

 

Softaosaaminen kohtaa asiakaslähtöisyyden

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Modulaarinen ohjelmistoratkaisu toteutetaan aina Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla, mikä mahdollistaa käyttöönoton asiakkaan tarpeiden mukaisesti, haluttu kokonaisuus kerrallaan. Investointeja teknologiaan ei tarvita ja ohjelman päivitykset sekä aineistojen varmistukset hoituvat Heeroksen toimesta. Heeroksen ratkaisut toimivat ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Lisäksi vahvuuksiamme ovat operatiivinen kannattavuus ja skaalautuvuus sekä osaava henkilöstö yhdessä asiakaslähtöisten palvelujen kanssa.

Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeros takaa asiakkailleen mutkattoman ja nopean taloushallinnon sähköisen kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät paperilaskujen optisesta tulkinnasta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan.

Suomessa voimakkaasti kasvaneen yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomainen toimipiste Hollannissa.

TIEDOTTEET JA JULKAISUT


TAVOITTEENA KASVU


Taloushallinnon pilvipalveluiden edelläkävijänä Heeroksen missiona on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta.

SIJOITTAJAKALENTERI


11.2.2021 Tilinpäätöstiedote

11.3.2021 – Tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020

23.3.2021 – Varsinainen yhtiökokous

22.4.2021 Q1/2021-liiketoimintakatsaus

11.8.2021 Puolivuosikatsaus

21.10.2021 Q3/2021-liiketoimintakatsaus