Ohjelmistoja sujuvampaan liiketoimintaan

 

 

Softaosaaminen kohtaa asiakaslähtöisyyden

 

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin yritysohjelmistoihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Heeroksen modulaarinen ohjelmistoratkaisu toteutetaan aina Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla, mikä mahdollistaa käyttöönoton asiakkaan tarpeiden mukaisesti, haluttu kokonaisuus kerrallaan. Investointeja teknologiaan ei tarvita ja ohjelman päivitykset sekä aineistojen varmistukset hoituvat Heeroksen toimesta. Heeroksen ratkaisut toimivat ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Lisäksi vahvuuksiamme ovat operatiivinen kannattavuus ja skaalautuvuus sekä osaava henkilöstö yhdessä asiakaslähtöisten palvelujen kanssa.

Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienet ja keskisuuret yritykset. Heeros pyrkii vastaamaan yritys- ja talousjohdon asiakastarpeisiin tarjoamalla käyttäjäkokemukseltaan parhaan ohjelmistokokonaisuuden liiketoimintakriittisten prosessien digitalisaatioon niin taloushallinnon, toiminnanohjauksen kuin henkilöstöhallinnonkin saralla.

Suomessa voimakkaasti kasvaneen yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomainen toimipiste Hollannissa.

TIEDOTTEET JA JULKAISUT


TAVOITTEENA KASVU


SaaS yritysohjelmistojen edelläkävijänä Heeroksen missiona on kehittää ohjelmistoja sujuvampaan liiketoimintaan.

SIJOITTAJAKALENTERI


1.2.2023
Tilikauden 1.1. - 31.12.2022 tilinpäätöstiedote (tilintarkastettu)

1.2.2023
Tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2022

18.4.2023 
Liiketoimintakatsaus, tammi-maaliskuu 2023

13.7.2023 
Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2023

12.10.2023 
Liiketoimintakatsaus, tammi-syyskuu 2023