Palvelut

Heeros on pk-yritysten palveleva ohjelmistokumppani. Aidosti lisäarvoa tuova asiakassuhde perustuu kokonaisuuteen, ei ainoastaan hyvin toimivaan tuotteeseen. Tarvitsitpa apua prosessien tehostamiseen koko liiketoiminnassa tai tukea yksittäiseen ongelmatilanteeseen, meillä tulet kuulluksi. Ota yhteyttä ja keskustellaan miten voimme auttaa liiketoimintaasi kasvamaan!

Developing a business plan

Tutustu Heeroksen palveluihin

Collaboration

Käyttöönotto, koulutukset ja lisäpalvelut

Onnistunut käyttöönotto on seurausta asiakkaan ja ohjelmistokumppanin yhteistyöstä. Kokenut projektijohtomme huolehtii tarpeistanne projektin aikana, ja käyttöönoton jälkeen voit aina tilata lisäkoulutusta tai muita lisäpalveluita.

Lue lisää
Troubleshooting

Asiakastuki

Tukitiimimme Jyväskylässä ja Helsingissä auttaa sinua Heeros-ohjelmistojen käytössä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuen nopeasti ja tulevat kuulluksi.

Lue lisää
Business partner

Heeros on asiakkaiden kumppani

Kun haluat ohjelmistosi toimittajalta kumppanuutta liiketoimintasi kasvun tueksi, on Heeros oikea valinta. Meillä asiakkaillemme nimetään oma yhteyshenkilö, Customer Success Manager, joka toimii sekä strategisena että operatiivisena kumppanina toiminnan kehittämisessä.
Lue lisää

Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme

Blogi
Verkkolaskutus pakolliseksi Saksassa - valmistaudu muutokseen
Lue lisää
Blogi
Heeros HR -ratkaisu henkilöstökoordinaattorin arjessa
Lue lisää
Blogi
Yrityksen rahavirrat näkyviksi: Open banking ja verkkolaskutus
Lue lisää