Projektinhallintatyökalu

Tehokas ja sujuva projektinhallinta on tärkeässä roolissa asiantuntijayritysten johtamisessa kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun. Sopivan ohjelmiston avulla projektit pysyvät aikataulussa ja budjetissa, parantaen resurssien käyttöä. Lue, minkälainen projektinhallintatyökalu Heeros PSA-toiminnanohjausjärjestelmässä on mukana. 

Product PSA banner image

Miksi valita projektinhallintatyökalu osana Heeros PSA -ohjelmistoa?

Toimitko asiantuntijayrityksessä, jolla on projektiliiketoimintaa? Projektinhallintatyökalu osana Heeros PSA-toiminnanohjausjärjestelmää on sinulle erinomainen vaihtoehto. Projektinhallintatyökalu ja projektien johtaminen sen avulla on olennaista jokaisessa yrityksessä, jotka haluavat parantaa projektien sujuvuutta ja kannattavuutta ja näin tukea liiketoiminnan kasvua.

Workflow files statistics

Projektinhallintatyökalussa seuraat helposti projektin etenemistä

Heeros PSA:n projektinhallintatyökalussa näet helposti sekä yksittäisen projektin tilanteen että koko projektikantasi etenemisen. Projektinhallinta on helpompaa, kun voit sujuvasti seurata niin projektin aikatauluja ja tiimille jaettuja vastuita, käytettyjä ja jäljellä olevia työtunteja kuin projektin kulujakin. Projektipäälliköllä on kokonaisuus aina hallussaan ja projektinhallintatyökalun avulla voi helposti reagoida esimerkiksi muuttuviin työtilanteisiin ja yllättäviin poissaoloihin.

Sales funnel

Projektinhallintatyökalussa voit seurata kannattavuutta reaaliajassa

Projektihallintatyökalumme mahdollistaa kannattavuuden seuraamisen reaaliajassa. Tämä auttaa tunnistamaan ja priorisoimaan tuottoisimmat projektit ja asiakkuudet. Tiedätkö sinä, mitkä projektit ja asiakkaat ovat teidän kannattavimmat? Heeros PSA:n avulla tiedät vastauksen tarkasti, ja voit sen avulla tehdä päätöksiä. Jos esimerkiksi tietyn tyyppisten projektien kannattavuus on aina heikko ja työaikaa kuuluu enemmän kuin tarjouksen mukaan kuuluisi, tämän tiedon pitää vaikuttaa vastaaviin tarjouksiin tulevaisuudessa.
Business rule

Projektinhallintatyökalussa säästä aikaa kopioimalla ja muokkaamalla projekteja

Projektinhallintatyökalussa projektien kopioiminen ja muokkaaminen säästää arvokasta aikaa, erityisesti toistuvissa projekteissa. Hyödyntämällä tätä mahdollisuutta, projektipäälliköt ja -tiimit voivat vähentää toistuvaa työtä ja keskittyä olennaiseen. Luo nopeasti uuden projektin pohja aiempaan perustuen, ja tehosta prosesseja.

Kokeile Heeros PSA:ta ilmaiseksi!

Ilmainen 14 päivän kokeilu. Et tarvitse luottokorttia.

Product PSA banner image

Projektinhallinnan ominaisuudet Heeros PSA:ssa

Oheisen taulukon avulla voit verrata mitä projektinhallinnan ominaisuuksia löytyy Heeros PSA:n eri paketeista - Growth, Business, Enterprise ja Enterprise+.

Lataa ominaisuuksien vertailutaulukko pdf-versiona täältä.
Growth
Growth
Business
Enterprise
Enterprise+
Projektinhallinta
Growth
Business
Enterprise
Enterprise+

Sisäiset projektit

Aliprojektit

Projektien lisäkentät

Projektien arvioidut vs. todelliset kulut

Projektichat

Yhtiökohtaiset projektit

Kokemuksia projektinhallintatyökalusta

Heeros PSA:ta käyttävät monipuolisesti eri toimialojen yritykset, joilla on asiantuntija- ja projektiliiketoimintaa. Yritysten koko vaihtelee muutaman työntekijän yrityksistä yli 100 henkeä työllistäviin, useissa maassa toimiviin yrityksiin. Tämän takia ohjelmistostamme on valittavana erilaisia paketteja, joiden sisältämät toiminnallisuudet vaihtelevat.

Petri_Roivainen_pink_plus

Asiakkainamme on paljon esimerkiksi mainos- ja viestintäalan yrityksiä, it-yrityksiä, arkkitehtitoimistoja ja konsultteja. Esimerkiksi viihdetoimisto Superstar Agency valitsi Heeros PSA:n projektihallinnan ominaisuukien vuoksi.

"Seuraamme jatkuvasti tarjouskantaa ja projektien statuksia järjestelmästä: millainen tämän tai seuraavan kuukauden tilanne on sekä paljonko keikkoja ja euroja on työn alla. Näen Heeros PSA:sta yhdellä silmäyksellä, mikä yrityksen taloudellinen tilanne on."

Petri Roivanen, Perustaja & Toimitusjohjata, Superstar Agency

Lue asiakastarina

Projektinhallinta - Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa CRM lyhenne?

CRM lyhenne tarkoittaa "Customer Relationship Management", suomeksi "asiakkuudenhallinta" tai "asiakassuhteiden hallinta". Usein lyhenteellä viitataan myös järjestelmään tai ohjelmistoon, jota käytetään asiakashallinnassa.

Koe Heeros PSA 6 minuutissa - Katso demovideo

 

Videon osio projektinhallinnasta alkaa kohdasta 3:16. Video on englanninkielinen.

Lue lisää asiantuntija-artikkeleistamme

Opi lisää projektinhallinnasta lukuisista artikkeleistamme!

Blogi
Kaikki, mitä Hubspot ja PSA -integraatiosta tarvitsee tietää
Lue lisää
Blogi
Projektin vaiheet ja kuinka menestyä niissä kaikissa
Lue lisää
Blogi
PSA-ohjelmisto toiminnanohjaukseen – Mikä, kenelle ja miksi?
Lue lisää

Valmiina tehostamaan projektinhallintaa?

Varaa demo Fredi Palmgrenin kalenterista tai lähetä meille viesti. Fredi on erittäin kokenut PSA-asiantuntija ja työskennellyt pitkään asiantuntijayritysten liiketoiminnan parissa. Varaa aika heti ja ota askel kohti sujuvampaa arkea!