Käyttöönotto, koulutukset ja lisäpalvelut

Onnistunut käyttöönotto on seurausta asiakkaan ja ohjelmistokumppanin yhteistyöstä. Kokenut projektijohtomme huolehtii tarpeistanne projektin aikana, ja käyttöönoton jälkeen voit aina tilata lisäkoulutusta tai muita lisäpalveluita.

Group 1000000967
Lorem ipsum dolor sit amet
Group 1000000967
Lorem ipsum dolor sit amet
Group 1000000967
Lorem ipsum dolor sit amet
Group 1000000967
Lorem ipsum dolor sit amet

Käyttöönottoon kannattaa panostaa

Kokemuksemme mukaan jatkuva vuorovaikutus sekä selkeät roolit projektin aikana ovat käyttöönoton onnistumisen kannalta avainasemassa. Olipa kyseessä pieni tai iso muutos, käyttöönottoon kannattaa panostaa. Käyttöönottoprojektin aikana huomioimme teknisen toteuttamisen, kuten datasiirrot, peruskoulutuksen ja organisaation sisäisen muutoshallinnan.

Get started

Standarditoimituksena käyttöönotto on nopeaa

Käyttöönottoprojekti ei ole aina monimutkainen tai pitkä. Meillä Heeroksella on pitkä kokemus käyttöönotoista, ja pystymme tekemään erityisesti standarditoimitukset nopeasti. Kun yleisimmät haasteet tai hidasteet ovat tiedossa heti alussa, ne pystytään käsittelemään jo heti projektin alussa. 

Complex systems

Monimutkaisemmatkin käyttöönotot myös kansainvälisesti

Käyttöönottoprojekti muuttuu yleensä standarditoimitusta monimutkaisemmaksi esimerkiksi silloin, kun ohjelmisto otetaan käyttöön useissa eri maissa. Meillä Heeroksella monimutkaisemmatkin projektit onnistuvat kokeneen projektijohdon avulla ja läheisessä yhteistyössä globaalin kumppanimme OpenTextin kanssa. Osaamme ottaa huomioon myös integraatiot, joita Heeros-ohjelmistoihin on valmiina jo satoja. 

Näin käyttöönottoprojektit etenevät

Heeros-ohjelmistojen käyttöönottoprojektin vaiheet.

Koulutukset ja lisäpalvelut

Käyttöönottoprojektin jälkeenkin voit vahvistaa henkilöstön osaamista koulutuksilla tai tehdä muutoksia järjestelmiin.

Onboarding

Koulutukset

Henkilöstön osaamisen varmistaminen ja esimerkiksi uusien työntekijöiden kunnollinen perehdyttäminen ovat tärkeitä ohjelmistojen tehokkaan käytön kannalta. Järjestämme asiakkaillemme koulutuksia tarpeen mukaan – ota yhteyttä meihin Help Centerin tai oman yhteyshenkilösi kautta. Sen lisäksi Heeros voi järjestää aihekohtaisia online-koulutuksia, esimerkiksi tilinpäätökseen tai lomalaskentaan liittyen. Asiakkaana näet tällaiset tulevat koulutukset mm. Help Centeristä.

Whole package

Lisäpalvelut

Tarvittaessa saat kauttamme myös lisäpalveluita sekä Heerokselta että kumppaneiltamme, kuten OpenTextiltä. Kumppaneidemme kanssa pystymme ratkomaan entistäkin laajemmin asiakkaidemme ongelmia. Voit tutustua yleisesti hinnoitteluun hinnoittelu -sivullamme. Kumppaneidemme ja muiden kolmannen osapuolen työt hinnoitellaan erikseen.

Softa sujuvasti käyttöön? Kyllä kiitos!

Webinaarissa käymme läpi parhaita käytäntöjä käyttöönottoprojekteihin, ja toisaalta, mitä sudenkuoppia kannattaa varoa. 

Inkeri-Turjamaa2-purple-plus_small

Lue ja katso lisää

Uutiset
Mistä on sähköisen taloushallinnon hyvä käyttäänotto tehty?
Lue tästä
Webinaari
Softa sujuvasti käyttöön - kyllä kiitos!
Katso tallenne