Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistot

Hallitse työsuhteen elinkaarta vaivattomasti ohjelmistoilla, joissa tieto siirtyy automaattisesti työaikaraportoinnista palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon.

 
People Cloud FI

Heeros palkka- ja henkilöstöhallintoon

Heeroksen ohjelmistokokonaisuus palkka- ja henkilöstöhallintoon tehostaa erityisesti palkanlaskentaa saumattomien integraatioiden avulla. Kun tieto liikkuu automaattisesti, saadaan siihen parempi näkyvyys, ja työnteko on sujuvampaa.

Product eSalary FI big feature image

ePalkat

Palkanlaskentaohjelma vaativiinkiin palkanlaskennan tarpeisiin. ePalkat soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, on useiden rekisterien ansiosta toimialariippumaton ja helposti muokattavissa eri työehtosopimusten mukaisiksi. ePalkat sopii niin yrityksen omaan käyttöön kuin yhteiskäyttöön tilitoimiston kanssa. ePalkat sopii erinomaisesti myös päättyvän Visma Payroll -ohjelmiston korvaajaksi. 
Lue lisää
Product HR big feature image

Heeros HR

Henkilöstöhallinto yhdessä paikassa. Kerää yhteen liiketoiminnan kannalta tärkeää tietoa ja sujuvoita palkanlaskentaprosessia tietoturvallisella HR-järjestelmällä. Heeros HR sopii erityisesti yrityksen ensimmäiseksi järjestelmäksi tai liian raskaan järjestelmän korvaajaksi.
Lue lisää
Product Ontime FI big feature image

Ontime työaikaraportointi

Helppokäyttöinen työajanraportointiohjelma vie tiedot automaattisesti palkanlaskentaan. Työntekijän tallentama tai leimaama työaika, poissaolo tai loma tulkitaan automaattisesti ja siirretään sähköisesti hyväksyntäprosessin kautta palkanlaskentaan.
Lue lisää

Näkökulmia palkka- ja henkilöstöhallintoon

Blogi
Heeros HR -ratkaisu henkilöstökoordinaattorin arjessa
Lue lisää
Blogi
JTV Partner valitsi Heeros ePalkat korvaamaan Visma Payroll -ohjelman
Lue lisää
Blogi
Siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin - sujuvaa palkanlaskentaa
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.