Asiakkuuksien hoitaminen

Kun haluat ohjelmistosi toimittajalta kumppanuutta liiketoimintasi kasvun tueksi, Heeros on oikea valinta. Tuemme sinua monikanavaisesti aina valmiista materiaaleista yritykselle nimettyyn omaan Customer Success Manageriin asti.

Päämääränä asiakkaidemme menestys

Customer Success -tiimimme työskentelee läheisesti asiakkaidemme kanssa ja varmistaa, että Heeros-ohjemistot tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Ohjelmistomme ovat skaalautuvia, ja haluamme auttaa asiakkaitamme heidän kasvumatkallaan aktiivisesti. 

Katso videolta Customer Success Manager Sari Erosen kommentit siitä, miten Heeroksella tuemme asiakkaitamme yrityksen eri vaiheiden läpi.

Kuinka pidämme Heeroksella huolta asiakkaistamme?

Business objectives

Strateginen ja operatiivinen kumppanuus

Kehitämme kumppanuuttamme strategisella sekä operatiivisella tasolla. Etsimme yhdessä asiakkaiden kanssa optimaalisimmat tavat rakentaa toimintaympäristö heidän tarpeitaan tukevaksi ja tuomme asiantuntijuutta kehityshankkeisiin sekä muutostilanteisiin.

Business partner

Oma Customer Success Manager

Riippumatta yrityksesi koosta, saat meiltä dedikoidun yhteyshenkilön eli Customer Success Managerin. Haluamme olla strateginen kumppani ja löytää yhdessä kanssanne uusia tapoja tehostaa toimintaa. Customer Succes Managerisi on ensisijainen kontaktisi Heeroksella, mutta päivittäisissä ongelmatilanteissa asiakkaitamme palvelee asiakastukemme.

Tukimateriaalien avulla kaikki hyöty irti  

Videoita, webinaareja ja artikkeleita - Customer Success -tiimimme jakaa asiakkaidemme kanssa hyödyllisiä materiaaleja.

Videolla Customer Success Manager Saara jakaa parhaat vinkit Heeros PSAn myyntiputken hallintaan: myyntiputken näkymä, projektien luonti ja hallinnointi myyntiputkessa, brändiin istuvan tarjouksen luonti ja muita hyviä vinkkejä.

Customer Success -tiimimme

Henrik Forsberg
Henrik Forsberg

Head of Customer Success
+358 40 912 4275
Irene Harjunen
Irene Harjunen

Customer Success Manager
+358 40 514 4976
Sari Eronen
Sari Eronen

Customer Success Manager
+358 40 709 4340
Sami Övermark
Sami Övermark

Customer Success Manager
+358 44 753 5138
Saara Liirre-Ojala
Saara Liirre-Ojala

Digital Customer Success Manager
+358 44 313 5030

Lue lisää palveluistamme

Accountant

Käyttöönotto, koulutukset ja lisäpalvelut

Käyttöönottoprojektit hoituvat Heeroksella kokeneen projektijohdon vetämänä. Ota ohjelmistoista ja uusista ominaisuuksia kaikki tehot irti henkilökuntaa kouluttamalla.
Lue lisää
Quick communication

Asiakastuki

Tukitiimimme Jyväskylässä ja Helsingissä auttaa sinua Heeros-ohjelmistojen käytössä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa.
Lue lisää