Asiakastarina

Blink Creative rakentaa kasvuaan Heeros PSA-ohjelmiston avulla

Blink Creativessa on otettu käyttöön Heeros PSA-ohjelmisto kasvun tueksi. Päämääränä on liiketoiminnan laajentuminen niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Morbi a magna purus. Donec in ex commodo risus pulvinar cursus. Mauris venenatis tincidunt fermentum. Curabitur sodales sed diam sit.

Yritys: Blink Creative

Toimiala: Markkinointi- ja viestintätoimistot

Yrityksen koko: 5 työntekijää

Liikevaihto 2021(arvio): 1 M€

Heeros-palvelut: Heeros PSA-ohjelmisto

Blink Creative on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden ilmeen mukaisia myyntitiloja. Yritys on aloittanut kasvumatkan, jonka päämääränä on liiketoiminnan laajentuminen niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Kasvun tueksi Blink Creativessa on otettu käyttöön Heeros PSA -ohjelmisto.

Blink Creativen merkittäviä asiakkaita ovat muun muassa Samsung ja DNA, joiden shop-in-shopeja sekä tuote-esittelykalusteita Blink Creative suunnittelee, tuottaa ja asentaa muun muassa Gigantin, Powerin sekä MediaMarktin myymälöihin kaikkialla Pohjoismaissa.

Blink Creative kasvaa sekä kotimaassa että kansainvälisesti

 

Blink Creative aloitti toimintansa noin 2012, ja toimintaa pyöritettiin pitkään yhden tai kahden henkilön voimin, itse asiassa ihan näihin päiviin asti. Toitotamme kaikessa toiminnassamme laatua, ja sitä olemme selvästikin kyenneet tuottamaan, sillä merkittäviä asiakkaita on jo pitkään ollut tulossa, mutta resurssit tai kapasiteetti eivät ole riittäneet. Taataksemme asiakkaille, että meillä on tarjota omia resursseja, ja varmistaaksemme laadun myös jatkossa, olemme kuluvan vuoden aikana rekrytoineet lukuisia uusia tekijöitä, Blink Creativen CFO Sami Juntunen kertaa yrityksen vaiheita.

Blink Creative tavoittelee vahvaa kasvua Suomessa, mutta koska monet Blink Creativen asiakkaat toimivat kansainvälisesti, myös liiketoiminnan kansainvälistyminen on parhaillaan käynnissä. Ensimmäiseksi vuorossa on Ruotsi, mutta takaraivossa muhivat myös muut markkinat. Kasvua varten Blink Creativeen on rekrytoitu tarmokkaasti uusia tekijöitä, ja pääluku jatkaa kasvuaan. Liikevaihto kasvaa samassa suhteessa henkilöstömäärän kanssa, sillä pääosa liikevaihdosta syntyy ihmisten tekemästä suunnittelu- ja asennustyöstä.

samsung_im_sis_verkkokauppa

- Esimerkiksi Ruotsiin olemme tehneet töitä Samsungille. Sielläkin tulivat kasvun rajat vastaan vanhalla toimintamallilla, joten sinnekin tarvitaan paikallinen yritys. Siten voimme ponnistaa sinne oikeasti toimittajaksi ja saamme itsemme tunnetuksi sikäläisten päättäjien keskuudessa", Sami toteaa.

- Ruotsi on hyvä paikka aloittaa kansainvälistyminen, sillä se on tavallisesti Nordic-tason pääkonttoripaikka. Eli se riittää meille, kun haluamme Suomen ja Ruotsin lisäksi kattaa Norjan ja Tanskan, Sami jatkaa.

Vaikka käytännön toimiin ei ole vielä ryhdytty, ajatukset liiketoiminnan laajentamisesta muuallekin Eurooppaan muhivat jo takaraivossa.

- Olemme jo toteuttamassa satunnaisia projekteja läntiseen Eurooppaan. Se on siis mahdollinen laajentumisalue, jota harkitsemme, jahka saamme kaiken rullaamaan Suomessa ja Ruotsissa. Viitisen vuoden tähtäin lienee realistinen aikataulu, ja todennäköisesti menemme uusille markkina-alueille jonkin isomman asiakkaamme vanavedessä", Sami valottaa tulevaisuudensuunnitelmia.

 

Heeros PSA on Blink Creativen komentokeskus 

 

Kasvun tueksi Blink Creativessa on otettu käyttöön Heeros PSA -ohjelmisto, jolla ohjataan toimintaa ja hallitaan sekä projekteja että liiketoimintaa.

– Tavoitteemme on tehdä Heeros PSA:lla kaikki, mitä yrityksen toiminnan ja sen johtamiseen sekä sisäiseen laskentaan tarvitaan. Käytännössä kirjanpito-ohjelmistossa on vain lakisääteinen kirjanpito, ja kaikki muu tapahtuu Heeros PSA:ssa: ostolaskujen kierrätys, myyntilaskujen luominen ja lähettäminen, kustannusarvioiden ja tarjousten tekeminen, kulujen ja matkalaskujen hallinnointi, työntekijöiden tuntikirjaukset työajanseurannassa, asiakastietojen ja asiakkuuksien hallinta sekä projekteihin liittyvän suunnittelumateriaalin säilyttäminen. Se tulee olemaan koko yrityksen toiminnan komentokeskus, Sami summaa.

Keskeiset asiat, joihin Heeroksen PSA tarjoaa ratkaisut, ovat samoja maasta riippumatta. Tai kääntäen PSA:n hyödyt suunnitteluun, resursointiin, projektien läpiviemiseen ja CRM:ään toteutuvat sekä Suomessa että Ruotsissa, sillä tarpeet ovat kummassakin maassa samat. Myös liiketoimintaan ja asiakkuuksiin liittyvä data on samaa, jolloin tarvitaan vain integraatiot eri järjestelmiin. Ne ovat pääsasiassa jo olemassa – ja jolleivät ole, ne luodaan.

samsung_kellot_2

– Heeroksen PSA:n avulla olemme pystyneet luomaan toiminnallemme rakenteen, jota kasvu edellyttää ja sovittaneet prosessit siihen sopiviksi. Nyt me voimme ajaa ihmisen sisään yhteen ja samaan toimintamalliin, antaa hänelle hänelle peruskoulutuksen ja briiffipaketin. Se on tuonut meille saumatonta skaalautumista resurssien suhteen. Hyvää on myös se, että saamme vietyä samanlaiset käytännöt suoraan myös Ruotsiin, sillä yhdenmukaiset toimintatavat tukevat kansainvälistymistä ja kasvua, Sami pohdiskelee.

Sami kiittelee Heerosta sen halukkuudesta kehittää ohjelmistoaan siten, että se tukee kansainvälistyvän asiantuntijayrityksen kasvua ja sen tarpeita.

– He ovat tarttuneet aktiivisesti kehitysehdotuksiimme, joten olemme yhteistyössä pystyneet tuomaan siihen ominaisuuksia ja ympäristöjä, joita oikeasti tarvitsemme. Se on ollut todellinen win-win-suhde, sillä itse asiassa kumpikin meistä pystyy avittamaan omaa kasvuaan yhteisellä kehitystyöllä.

 

Sami on tyytyväinen myös sujuvaan kommunikaatioon ja yhteistyön mutkattomuuteen.

– Parasta yhteistyössä on, että meillä on oma meille omistautunut yhteyshenkilö mutta lisäksi on tarvittaessa on suorat kontaktit eri osa-alueiden asiantuntijoihin. Voin aina halutessani ottaa yhteyttä myynnin päällikköön tai vaikka tuotekehityksen puolelle. Ja mikä mukavinta, vastaukset eivät ole ympäripyöreitä, vaan esimerkiksi aikatauluista saa täsmällisiä arvioita. Kun saamme sovittua asioita yhdessä, tuntuu, että olemme oikeasti mukana kehittämisessä emmekä vain ulkopuolinen kyselijä, joka sormet ristissä toivoo, että jotain tapahtuu.

Sami uskoo hedelmällisen yhteistyön Heeroksen kanssa jatkuvan myös tulevina kasvun vuosina.

– Palvelu kehittyy ja skaalautuu tulevan kasvumme mukaisesti, enkä voi kuvitella tilannetta, jossa se ei enää palvelisikaan meitä, Sami kuittaa.

Invoice icon

TIETOA ASIAKKAASTA

Blink-Helsinki-logo-150x150-1

Blink Creative on kasvumarkkinointitoimisto, joka yhdistää luovan sisältötekemisen ja analyyttisen teknologiaosaamisen. Dataohjattavien markkinointimallien avulla yksittäisten toimenpiteiden vaikutus myyntiin tulee näkyväksi.

 

 

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.

Asiakastarina
Integroituja ratkaisuja ja yhteistyön voimaa
Lue lisää
Asiakastarina
Siirtyminen Heeros HR:ään Excelistä toi ajansäästöä Auranmaan Tilitiimille
Lue lisää
Asiakastarina
4 milj. liikevaihto Heeros PSA:n avulla: Superstar Agency priorisoi projektinhallinnan
Lue lisää