Toiminnanohjauksen integraatiot

Me Heerokselle haluamme tarjota asiakkaillemme sujuvat integraatiot paitsi omien ohjelmistojemme välillä, myös muihin ohjelmistoihin. Voit lisää yrityksesi tehokkuutta ja vie toimintasi seuraavalle tasolle yhdistämällä ERP- tai PSA-ohjelmistosi suoraan esimerkiksi taloushallintoon. 

Miksi ERP- tai PSA kannattaa integroida?

Kun tarvitset useampaa ohjelmisto liiketoiminnassasi, varmista, että ne keskustelevat keskenään. Päätöksenteko paranee, kun eri järjestelmissä on reaaliaikaisesti oikea, sama tieto. Lisäksi onnistuneet integraatiot luovat parhaimmillaan kilpailuetua esimerkiksi toiminnan sujuvuuden, tehokkuuden ja kustannussäästöjen muodossa.

PSA integrations big feature image

PSA-ohjelmiston integraatiot

Heeroksen oma PSA-ohjelmisto on sopiva valinta asiantuntijayrityksen toiminnanohjaukseen. PSA integroituu sujuvasti useisiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja esimerkiksi Hubspottiin, Microsoft Outlookiin ja Googlen kalenteriin.

Lue lisää
ERP connector FI big feature image

ERP connector -palvelu

Tehosta liiketoimintasi prosesseja. Yhdistä nykyinen ERP-ratkaisusi Heeroksen taloushallinnon ohjelmistoihin helposti ERP connector -palvelulla. 

Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.