Taloushallinnon integraatiot ja rajapinnat

Integroi Heeroksen taloushallinto-ohjelmat muihin järjestelmiisi ja käytä ohjelmistojasi saumattomana kokonaisuutena. Jos et löydä etsimääsi integraatiota, ota meihin yhteyttä - se saattaa olla jo työn alla!

Taloushallinnon ohjelmien valmiita integraatioita

Heeroksen ohjelmistot toimivat sujuvasti yhteen, ja tiedot siirtyvät automaattisesti eri ohjelmistojen välillä. Alle olemme listanneet esimerkkejä kolmannen osapuolen valmiista integraatioista ohjelmistokohtaisesti. Klikkaa nuolesta listat auki!

Heeros Sales invoice icon
Heeros Myyntilaskut -ohjelman integraatioita
Laskutusaineistojen ja rekisterien siirrot Heeroksesta ulkoiseen reskontraan tai kirjanpitoon. Myyntilaskutusaineistojen ja asiakas-ja tuoterekisteritietojen tuonnit Heerokseen.
Tutustu Myyntilaskuihin
Heeros Reporting icon
Raportointi-integraatiot
Automatisoitu ja ajantasainen tiedonsiirto järjestelmästä toiseen nopeuttaa työskentelyä ja mahdollistaa oikea-aikaisen datan analysoinnin päätöksenteon tueksi.

API-rajapinnat

API-rajapinnat ovat ohjelmistojen välille rakennettuja yhteisiä rajapintoja, jonka kautta tieto siirtyy järjestelmästä toiseen sellaisessa muodossa, jota myös toinen ohjelmisto osaa tulkita. Ketterä tiedon siirtyminen automatisoidusti reaaliajassa helpottaa tiedon käsittelyä ja tehostaa merkittävästi taloushallintoa.

Decision making

Kehitämme rajapintoja jatkuvasti

Rakennamme jatkuvasti uusia avoimia rajapintoja eri ohjelmistojen välille. 

Myyntilaskujen rajapintana on käytettävissä esimerkiksi JSON REST API-rajapinta, jonka kautta voi tuoda toisessa järjestelmässä luotuja myyntilaskuja Heerokseen laskutettavaksi tai suoraan myyntireskontran käsiteltäväksi. Näin laskutus sujuu helpommin.

Ostolaskujen rajapinnat mahdollistavat ostolaskujen, tiliöintitietojen, eri rekisterien sekä kuvien ja liitteiden tuonnit ja haut ulkoisista järjestelmistä.

ERP Connector -palvelu

ERP connector -palvelu yhdistää ERP-järjestelmän ja Heeroksen taloushallinto-ohjelmat kustannustehokkaammin ja varmemmin valmiita integraatiopaketteja hyödyntäen.

ERP connector FI banner image

Lue lisää asiantuntija-artikkeleistamme

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.