BI-raportointi

Seuraa, analysoi, tulkitse ja budjetoi — kehitä liiketoimintaa helposti Fuusorin BI-raportointityökalulla, joka on saumattomasti integroitu Heeros-ohjelmistoihin. 

Product Reporting FI header

Icon Easy to use light blue
Helppo käyttöönotto
Icon Integration cloud sync yellow
Saumattomat integraatiot Heerokseen
Icon Insight dark blue
Reaaliaikainen tieto

Ajantasainen BI-raportointi liiketoiminnan tehostamiseksi

BI-raportointi kokoaa yritystäsi kiinnostavan datan yhteen paikkaan visuaalisesti esitettynä. Reaaliaikainen tieto tuo yrityksen johdolle arvokasta informaatiota toiminnanohjauksen ja päätöksenteon tueksi.

Business objectives

Johda liiketoimintaa reaaliaikaiseen tietoon perustuen

Automaattisten integraatioiden ja aina ajan tasalla olevien raporttien myötä virheiden määrä pienenee, ja voit tehdä oikea-aikaisia toimenpiteitä toiminnan kehittämiseksi ja kasvun tukemiseksi.

Samaan käyttöliittymään rakennetun Fuusor Budjetoinnin avulla voit lisäksi rakentaa erilaisia päivittäisessä liiketoiminnassa hyödynnettäviä budjetointipohjia. Ohjelma myös kokoaa eri osabudjetit automaattisesti kokonaisbudjetiksi. 

Collecting information

Kokoa ja visualisoi dataa eri lähteistä

Voit tuoda Fuusor BI-raportointityökaluun dataa vaivattomasti esimerkiksi kirjanpidosta, CRM:stä, reskontrista, palkka- ja HR-järjestelmistä sekä ERP:stä. Eri lähteistä kerättyä tietoa voi yhdistellä kätevästi, ja työkalu tukee suuriakin data- ja käyttäjämääriä.

Lataa esite

Raportointi viimeistelee taloushallintoratkaisujen kokonaisuuden

Heeroksen taloushallinto-ohjelmilla saat paremman näkyvyyden talouteen. Tutustu ratkaisuihimme, joita voit Fuusorin BI-raportoinnilla täydentää. 

Financial Cloud plus element Medium

Usein kysytyt kysymykset

Mitä on BI-raportointi?

BI eli Business Intelligence -raportointi on eri lähteistä systemaattisesti kerätyn liiketoimintadatan esittämistä halutuissa näkymissä tietoa tarvitseville sidosryhmille. Esimerkiksi johto voi sen avulle analysoida dataa tehokkaasti ja tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä. 

Miksi BI-raportointi on tärkeää liiketoiminnalle?

BI-raportointi auttaa yritysjohtoa tekemään liiketoiminnan kannalta parempia päätöksiä, optimoimaan prosesseja, ja näin se tukee liiketoiminnan strategisten tavoitteiden saavuttamista.

Miten BI-raportointi eroaa perinteisestä raportoinnista?

BI-raportointi hyödyntää teknologiaa ja analytiikkaa perinteisen raportoinnin sijaan, ja se tarjoaa reaaliaikaista ja interaktiivista tietoa.

Lue lisää artikkeleistamme

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.