CRM

CRM on keskeinen osa asiakkuuksien sujuvaa ja laadukasta johtamista ja tuloksellista myyntiä. Kun CRM on ajan tasalla ja aktiviteetit huolella suunniteltu, paranee sekä asiakaskokemus että yrityksenne myynnin tulos. Tutustu, miten monipuolinen CRM osana Heeros PSA-toiminnanohjausjärjestelmää auttaa yritystäsi kasvuun.  

Product PSA Sales CRM FI big feature image

Miksi valita CRM osana Heeros PSA -ohjelmistoa?

Toimitko asiantuntijayrityksessä, jolla on projektiliiketoimintaa? CRM osana Heeros PSA-toiminnanohjausjärjestelmää on sinulle erinomainen vaihtoehto. Asiakkuudenhallinta on olennaista kaikissa asiantuntijayrityksissä, jotka haluavat tehostaa myyntiprosessejaan, kasvattaa myyntiä asiakastiedon avulla ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Employee sharing

CRM:stä näet asiakkaat, yhteyshenkilöt, aktiviteetit ja budjetoinnin helposti

Heeros PSA:n asiakkuudenhallintaan eli CRM:ään voit kirjata niin asiakkaat, yhteyshenkilöt kuin asiakkaiden aktiviteetitkin. Sekä asiakkaille että yhteyshenkilöille voi lisätä muistioita ja liitteitä helposti. Voit hallinnoida kontaktejasi ja niiden tilauskantaa sujuvasti yhdestä paikasta. Saat luotua tarjoukset ja niiden saatteet nopeasti. Myös budjetointi, yritysrakenne ja asiakassuhteet sekä asiakkaiden lisäkentät kuuluvat osaan Heeros PSA:n paketeista.

Sales funnel

Hyödynnä myyntiputkea ja myynnin raportteja

Heeros PSA:n avulla voit tarkastella myyntiputkeasi myynnin vaiheiden todennäköisyyksien mukaan ja ennustaa tulevaa myyntiäsi. Voit helposti johtaa tarjouskantaa eri vaiheissa aina kaupantekoon asti ja varmistaa tilauskannan riittävyyden. Myynnin raportit auttavat sinua sekä analysoimaan mennyttä että ennakoimaan tulevaa.
Work together

CRM tehostaa asiakastietojen hallintaa

CRM-järjestelmä Heeros PSA:ssa tarjoaa yhtenäisen alustan, jossa kaikki tarvittavat asiakastiedot ovat keskitetysti saatavilla. Asiakkaaseen liittyvät olennainen tieto ei unohdu myyjän muistivihkoon, vaan löytyy järjestelmästä, johon kaikki pääsevät. Lisäksi samassa PSA-ohjelmistossa on ajantasaiset tiedot käynnissä olevista projekteista ja laskutuksesta. Tämä mahdollistaa läpi organisaation paremman näkyvyyden asiakassuhteisiin ja niiden kannattavuuteen. Kun kaikki tieto on helposti hyödynnettävissä, on helpompi esimerkiksi suunnitella seuraavia toimenpiteitä koko yrityksen tasolla ja parantaa päätöksentekoa asiakkuuksissa.

Support

CRM:n avulla säästyt kommunikaatiokatkoksilta

CRM-järjestelmä mahdollistaa läpinäkyvyyden sisäisesti ja helpottaa viestintää. Tietokatkojen mahdollisuus pienenee, kun ajantasainen asiakastieto on aina kaikkien saatavilla PSA-ohjelmistosta. Tämä vähentää tarvetta jatkuvasti päivittää kollegoja tilanteesta ja säästää aikaa, kun myös asiakkaaseen liittyvät olennaiset dokumentit löytyvät järjestelmästä. Myös aktiviteetit eli tehtävät PSA:ssa helpottavat sujuvaa delegointia ja seurantaa.

Kokeile Heeros PSA:ta ilmaiseksi!

Ilmainen 14 päivän kokeilu. Et tarvitse luottokorttia.

Product PSA banner image

CRM-ominaisuudet Heeros PSA:ssa

Oheisen taulukon avulla voit verrata mitä CRM eli asiakkuudenhallinnan ominaisuuksia löytyy Heeros PSA:n eri paketeista - Growth, Business, Enterprise ja Enterprise+.

 

Lataa ominaisuuksien vertailutaulukko pdf-versiona täältä.
Growth
Growth
Business
Enterprise
Enterprise +
CRM-ominaisuudet
Growth
Business
Enterprise
Enterprise +

Asiakkaat

  • Asiakkaiden muistiot ja liitteet

Asiakkaiden lisäkentät

Asiakkaiden aktiviteetit

Yritysrakenne ja asiakassuhteet

Budjetointi

Yhteyshenkilöt

  • Yhteyshenkilöiden muistiot ja liitteet
  • Sähköpostilistat
  • Tunnisteet

Kenelle CRM osana Heeros PSA:ta sopii?

Heeros PSA:ta käyttävät monipuolisesti eri toimialojen yritykset. Yhdistävä tekijä asiakkaillemme on, että he myyvät asiakkailleen yleensä monen kokoisia projekteja. Asiakkaidemme koko vaihtelee muutaman työntekijän yrityksistä yli 100 henkeä työllistäviin, useissa maassa toimiviin yrityksiin. Tämän takia ohjelmistostamme on valittavana erilaisia paketteja, joiden sisältämät toiminnallisuudet vaihtelevat.

blink_creative_sami_445x465

Asiakkainamme on paljon esimerkiksi mainos- ja viestintäalan yrityksiä, it-yrityksiä, arkkitehtitoimistoja ja konsultteja. Esimerkiksi kasvumarkkinointitoimisto Blink Creative valitsivat Heeros PSA:n koska projektien ja liiketoiminnan halllinta on helppo ohjata.

”Heeroksen PSA:n avulla olemme pystyneet luomaan toiminnallemme rakenteen, jota kasvu edellyttää ja sovittaneet prosessit siihen sopiviksi. Nyt me voimme ajaa ihmisen sisään yhteen ja samaan toimintamalliin, antaa hänelle hänelle peruskoulutuksen ja briiffipaketin. Se on tuonut meille saumatonta skaalautumista resurssien suhteen.” 

Sami Juntunen, Finance manager, Blink Creative Oy

Lue asiakastarina

CRM - Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa CRM lyhenne?

CRM lyhenne tarkoittaa "Customer Relationship Management", suomeksi "asiakkuudenhallinta" tai "asiakassuhteiden hallinta". Usein lyhenteellä viitataan myös järjestelmään tai ohjelmistoon, jota käytetään asiakashallinnassa.

Mitä on asiakkuudenhallinta eli CRM?

Asiakkuudenhallinta (CRM eli Customer Relationship Management) viittaa strategioihin, käytäntöihin ja teknologioihin, joita yritykset käyttävät hallitakseen asiakassuhdetta koko sen elinkaaren ajan. Asiakkuudenhallinnan tavoitteena on yleensä parantaa asiakassuhteita, edistää asiakasuskollisuutta ja -tietoutta sekä parantaa myynnin tuloksellisuutta. Yleensä yrityksillä on asiakkuudenhallinnan tukena myös CRM-järjestelmä joko osana jotakin toista järjestelmää tai omana ohjelmistonaan.

Mitä ovat CRM:n eli asiakkuudenhallinnan hyödyt?

CRM:n hyödyt ovat moninaisia. Se mahdollistaa yrityksille paremman asiakastietojen hallinnan, kun CRM-järjestelmä on käytössä, tehokkaammat myyntiprosessit, syvällisemmän asiakasymmärryksen ja esimerkiksi parannetun asiakaspalvelun. CRM-järjestelmä auttaa myös tunnistamaan uusia myyntimahdollisuuksia ja tehostamaan sisäistä kommunikaatiota eri yksiköiden välillä.

Miksi yritys tarvitsee CRM-järjestelmää?

CRM-järjestelmä on yrityksille tarpeellinen, koska se auttaa keskittämään asiakastiedot yhteen paikkaan. Lisäksi se parantaa asiakassuhteiden hallintaa, voi tehostaa myyntitoimenpiteitä ja mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja -kokemuksen tarjoamisen. CRM-järjestelmän avulla yritykset voivat myös analysoida asiakastietoja syvällisemmin, mikä voi auttaa parempaan päätöksentekoon.

Paljonko CRM-järjestelmä maksaa?

CRM-järjestelmän kustannukset vaihtelevat suuresti riippuen järjestelmään kuuluvista ominaisuuksista, käyttäjämäärästä, tarvittavasta räätälöinnistä ja palveluntarjoajasta. Saatavilla on sekä kevyitä ja edullisia versioita että kalliita suuryrityksille sopivia ratkaisuja. Tarkat kustannukset on hyvä selvittää osana kilpailutusta, kun etsii sopivaa järjestelmää. Heeros PSA-ohjelmisto ja sen CRM ja myynti toiminnallisuudet soveltuvat asiantuntijayrityksille, jotka haluavat johtaa liiketoimintaansa helposti ja sujuvasti yhdessä järjestelmässä.

Mitä on CRM suomeksi?

CRM (Customer Relationship Management) käännetään suomeksi yleensä "asiakkuudenhallinta" tai "asiakassuhteiden hallinta". Hyvin tavallisesti tällä lyhenteellä viitataan järjestelmään tai ohjelmistoon, jota käytetään asiakashallinnassa.

Koe Heeros PSA 6 minuutissa - Katso demovideo

 

Videon osio CRM:stä alkaa kohdasta 1:33. Video on englanninkielinen.

Lue lisää asiantuntija-artikkeleistamme

CRM on keskeinen osa asiakkuuksien sujuvaa ja laadukasta johtamista ja tuloksellista myyntiä. Kun CRM on ajan tasalla ja aktiviteetit huolella suunniteltu, paranee sekä asiakaskokemus että yrityksenne myynnin tulos. Opi lisää lukuisista artikkeleistamme!

Blogi
6 vaihetta asiantuntijayrityksen ohjelmistokustannusten optimointiin
Lue lisää
Blogi
Hallitse myyntiputkea varmoin ottein
Lue lisää
Blogi
Optimoitu myyntiputki: viisi ratkaisevaa vaihetta myynnissä
Lue lisää

Valmiina tehostamaan asiakkuudenhallintaa?

Varaa demo Fredi Palmgrenin kalenterista tai lähetä meille viesti. Fredi on erittäin kokenut PSA-asiantuntija ja työskennellyt pitkään asiantuntijayritysten liiketoiminnan parissa. Varaa aika heti ja ota askel kohti sujuvampaa arkea!