Ura Heeroksella

Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla.
Aabout us
Heeros brand plus 1

Töissä Heeroksella

Joustavuus ja rento ilmapiiri työnteossa ovat tärkeitä asioita heeroslaisille.Yhteisöllinen ja kansainvälistyvä työkulttuuri tuo väriä ja erilaisia näkökulmia työntekemiseen. Työyhteisömme avoin ilmapiiri mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen lisäksi myös etenemisen omalla työuralla.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista työtä kehittyvän toimialan parissa. Työvälineet ovat ajan tasalla, toimitilat modernit ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuemme joustavaa työntekoa, muun muassa etätyön tekeminen on mahdollista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Kansainvälistymisen myötä toimimme myös Hollannissa.

Avoimet työpaikat

Tästä löydät avoimet työpaikkamme. Jos yhtään positiota ei ole näkyvissä, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen.
Heeroksen HR-tiimin tavoitat osoitteesta rekry@heeros.com

Senior Full Stack Developer

Ei sopivaa roolia avoinna?

Ei hätää, voit aina jättää meille myös avoimen hakemuksen. Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi.

Heeros brand plus 2

Työntekijöidemme sanomaa

Icon Customer service pink

Heeros on työnantajana joustava ja töitä voi tehdä itselleen sopivana aikana valitsemassaan paikassa. Täällä on myös osaavaa porukkaa töissä ja on kiva tehdä hommia eri asiantuntijoiden kanssa! 

eNPS 2021

Icon Customer service pink

Parasta Heeroksessa työnantajana on joustavuus työolosuhteissa, monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja vakaa asema taloudessa. 

eNPS2021

Icon Customer service pink

Olen tyytyväinen etenemismahdollisuuksiin ja arvostan oman tiimini antamaa luottamusta todella paljon. Tekemällä saa rauhassa opetella ja kehittyä! Koen pystyväni vaikuttamaan omaan työhöni liittyviin asioihin. 

eNPS 2021

Icon Customer service pink

Heeroksella on innostava ja selkeä uusi suunta. Sen tekeminen mahdollistaa uuden oppimisen ja kehittymisen jokaiselle meistä. Ihan mahtavaa! 

eNPS 2021

Icon Customer service pink

Parasta Heeroksen ketteryys, rohkeat visiot, halua kehittyä (hommat menevät eteenpäin), mahdollisuudet edetä uralla (itsestä kiinni) sekä hyvä henkinen tuki esimiehiltä! 

eNPS 2021