Markkinoiden parhaat raportointiominaisuudet

Tutustu Heeros PSA:n raportointitoimintoihin, jotka ovat juuri sellaisia, kuin niiden aina olisi pitänyt olla: intuitiivisia, joustavia ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisia. Helppokäyttöisyys ja rajattomat muokkausmahdollisuudet erottavat meidät kilpailijoista. Koe ero itse – testaa nyt ja näe, kuinka Heeros PSA nostaa raportointisi uudelle tasolle! Beta saatavilla 29.5. alkaen. 

Product PSA Reporting FI big feature image

Katso lyhyt intro raportoinnista

Miksi valita raportointi osana Heeros PSA:ta?

Heerokselta saat markkinoiden ylivoimaisesti parhaat raportointiominaisuudet osana PSA-toiminnanohjausjärjestelmää – ja vieläpä fiksuun hintaan, kaikissa paketeissamme. Lue ja tutustu millä tasolla asiantuntija- ja projektiliiketoiminnan raportoinnin on mahdollista olla.

Business analysis

Tarkastele dataa tarvitsemassasi muodossa

Tarkastele dataa juuri sinulle sopivassa muodossa, joustavasti ja tehokkaasti. Voit ryhmitellä, suodattaa ja pivotoida rivejä haluamallasi tavalla - saat juuri ne näkymät, joka tukevat parhaiten päätöksentekoasi. Heeros PSA:n raportointitoiminnallisuus varmistaa, että käytössäsi on aina reaaliaikainen ja luotettava data. Kun tieto on oikein ja helposti saatavilla, voit tehdä liiketoiminnallesi oikeat päätökset oikeaan aikaan 

Use on any device

Lisää ja tallenna omia raporttipohjia

Kustomoitavat raportit mahdollistavat tarkan, liiketoimintaasi palvelevan seurannan, jolloin voit keskittyä liiketoiminnallesi kriittisiin asioihin. Lisää ja tallenna helposti omia raporttipohjia, jotka vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla yrityksenne tarpeisiin. Tallennettujen suosikkiraporttiesi avulla voit palata tärkeimpiin tietoihin nopeasti ja helposti, mikä nopeuttaa päätöksentekoa ja tehostaa toimintaa. Tämä ominaisuus tekee raportoinnista sujuvaa ja mukavaa, säästäen aikaa ja vaivaa. 
Employee sharing

Jaa raporttisi muiden kanssa

Jakamalla olennaiset raportit yrityksesi sisällä oikeille henkilöille ja tiimeille, helpotat arjen toimintaa merkittävästi. Raportit luodaan vain kerran ja sen jälkeen ne on helppo jakaa kollegojen käyttöön haluamallasi laajuudella. 

Workflow files statistics

Myös valmiit graafit ja datan vienti exceliin onnistuu

Heeros PSA:n raportoinnissa voit myös luoda valmiita visuaalisia graafeja, joita voit käyttää esimerkiksi kuvittamassa esityksiä. Lisäksi saat datan aina vietyä PSA-ohjelmistosta Exceliin, jos haluat jatkotyöstää sitä muualla. Datan saa ulos juuri samassa muodossa, samoin valinnoin, kuin se on PSA-ohjelmistossa. Kuulostaa ehkä itsestäänselvyydeltä, mutta kaikissa ohjelmistoissa näin ei ole.  

Katso Digi-CSM Saaran video PSA:n raportointiominaisuuksista

Katso Digi-CSM Saaran video PSA:n raportointiominaisuuksista

Videon sisältö:

00:30 Mistä uudet raportit löytyvät
0:42 Kuinka uusi raportti luodaan?
03:58 Kuinka jatkotyöstän dataa?
05:08 Yhteenveto

Raportoinnin ominaisuudet Heeros PSA:ssa

Oheisen taulukon avulla voit verrata mitä raportoinnin ominaisuuksia löytyy Heeros PSA:n eri paketeista - Growth, Business, Enterprise ja Enterprise+.

Lataa ominaisuuksien vertailutaulukko pdf-versiona täältä.
Growth
Growth
Business
Enterprise
Enterprise+
Raportointi
Beta, saatavilla 29.5.2024 alkaen. 
Growth
Business
Enterprise
Enterprise+

Omien raporttien tallentaminen

Raporttien jakaminen muiden käyttäjien kanssa 

Raportti-ilmoitukset 

Raporttidatan ryhmittely millä tahansa dimensiolla 

Raporttidatan suodatus millä tahansa dimensiolla 

Raporttidatan pivotointi 

Graafien generointi raporttidatasta 

Raporttien vienti CSV- tai Excel-muodossa 

Raportointi kaiken ohjelmistossa olevan datan perusteella

Kokeile Heeros PSA:ta ilmaiseksi!

Ilmainen 14 päivän kokeilu. Et tarvitse luottokorttia.

Product PSA banner image

Raportointi - Usein kysytyt kysymykset

Voiko raportteja pivotoida?

Raporttien pivotointi onnistuu helposti suoraan PSA:n sisällä. Pivotoimalla voit kääntää taulukon haluamaasi muotoon niin, että esimerkiksi laskutuskuukausista tulee omia sarakkeittaan, ja voit muutamalla klikkauksella tarkastella laskutusta asiakkaittain kuukausittain. 

Ovatko raportit muokattavia?

PSA:n raportointityökalun avulla voit luoda juuri sellaisia raportteja, joita sinä ja yrityksesi tarvitsette. Voit valita suuresta määrästä sarakkeita, suodattaa ja ryhmitellä dataa jokaisen sarakkeen perusteella, ja jopa pivotoida taulukon haluamaasi muotoon. Ei enää useamman raportin yhdistelyä ja datan keräämistä monesta paikkaa. 

Voinko tehdä raporteista kuvia suoraan PSA:n sisällä?

Voit generoida graafeja ja kuvia raporttidatasta suoraan taulukosta. Valitse vain haluamasi datajoukko, luo siitä haluamasi graafi, tyylittele se, ja lataa kuva kätevästi omalle koneellesi esimerkiksi esitykseen liittämistä varten. 

Voinko jakaa tekemäni raportit yrityksemme sisällä?

Voit lisätä omia raportteja, tallentaa ne, ja jakaa niitä yrityksesi sisällä. Raporttien jakaminen on mahdollista joko koko yritykselle, tiimeille tai yksittäisille käyttäjille. Kun jaat raportin toisen henkilön kanssa, hän saa tästä ilmoituksen. 

Missä muodossa datan saa ulos järjestelmästä?

Datan saa ulos sekä Excel-tiedostona että CSV-muodossa. Tiedosto generoidaan juuri sellaisena, kuin raportti on PSA:ssa – ei turhia sarakkeita tai ylimääräistä lisätyötä Excelissä. 

Joudunko yhdistämään raportointidataa PSA:n ulkopuolella vai saanko haluamani tiedot suoraan samaan data-ajoon?

Saat samaan vientitiedostoon kaiken tarvitsemasi datan yhdestä raportointimoduulista (esim. Laskutus), ja juuri tarvitsemassasi muodossa.  

Onko raportoinnissa jotain rajoituksia tai jotain mikä ei onnistu?

Uusi raportointityökalu on ensisijaisesti listamuotoisia raportteja varten – vaikka graafien generointi onnistuu kätevästi suoraan listalta, ei se silti korvaa PSA:n visuaalisia, dataa koostavia dashboardeja. Ajatuksena on, että pääset uusien raporttien kautta käsiksi dataan mahdollisimman monipuolisesti. 

Miten raportointi kuuluu eri hinnoittelupaketteihin?

Uusi raportointityökalu kuuluu jokaiseen PSA-pakettiin. Raporteilla näytettävä sisältö vaihtuu sen mukaan, mitä ominaisuuksia pakettiin kuuluu. 

Miten voin koekäyttää raportointia?

Raportoinnin koekäyttö onnistuu ottamalla Heeros PSA koekäyttöön – se on automaattisesti osana jokaista PSA-ympäristöä. Jos olet nykyasiakas, uusi raportointityökalu on näkyvissä vasemmassa navigointipalkissa (beta, saatavilla 29.5.).  

Lue lisää asiantuntija-artikkeleistamme

Opi lisää lukuisista artikkeleistamme!

Webinaari
Heeros PSA:n raportointi uudistuu täysin
Lataa tallenne
Blogi
6 vaihetta asiantuntijayrityksen ohjelmistokustannusten optimointiin
Lue lisää
Blogi
PSA-ohjelmisto toiminnanohjaukseen – Mikä, kenelle ja miksi?
Lue lisää

Haluatko tutustua raportointiin tarkemmin?

Varaa demo Fredi Palmgrenin kalenterista tai lähetä meille viesti. Fredi on erittäin kokenut PSA-asiantuntija ja työskennellyt pitkään asiantuntijayritysten liiketoiminnan parissa.