Asiakastarina

LMA vaihtoi epäkäytännölliset työkalut Heerokseen

Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit ottivat Heeroksen käyttöön ohjelman selkeän työajanseurannan vuoksi. Käyttöönoton jälkeen myyntilaskujen teko helpottui.

Morbi a magna purus. Donec in ex commodo risus pulvinar cursus. Mauris venenatis tincidunt fermentum. Curabitur sodales sed diam sit.

Yritys: Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit

Toimiala: Arkkitehtisuunnittelu

Yrityksen koko: 46 työntekijää

Liikevaihto 2021(arvio): 2,6 M€

Heeros-palvelut: Heeros PSA

Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit toimii arkkitehtisuunnittelun eri osa-alueilla, kuten uudisrakennus-, peruskorjaus-, maankäyttö- ja näyttelysuunnittelun parissa. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Suomen valtio, kaupungit ja kunnat, seurakunnat sekä yksityiset rakennuttajat, kuten YIT Suomi Oy, Kesko Oyj ja Lujatalo Oy.
 

“Tavoitteenamme on luoda ainutkertaisia rakennuksia, jotka sulautuvat osaksi ympäristöään. Tärkeää on ymmärtää rakennuksen luonne ja se, ketkä ovat rakennuksen tulevia käyttäjiä”, kertoo Lahdelma & Mahlamäki arkkitehtien sihteeri Liisa Koivuranta.

Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy
Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit

 

Laskujen hallinta paransi arkkitehtitoimiston arkea

Heeros PSA otettiin Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdeilla käyttöön vahvasti ohjelman selkeän työajanseurannan vuoksi. Järjestelmä palvelee yritystä erityisesti tuntiraporttien osalta. He käyttävät PSA:ta myös laskutusohjelmana, sillä laskutus ja tilastointi ovat yritykselle tärkeitä. Myös kulu- ja myyntilaskut toteutuvat Heeros PSA:n kautta. Ohjelmaa on käytetty osaltaan lisäksi ostolaskuihin.

"Kululaskujen tekeminen on työntekijöille helppoa, kun ohjelma laskee summat valmiiksi."

Liisa Koivuranta, Sihteeri

Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit

Arkkitehtitoimisto on hyötynyt Heeros PSA:sta erityisesti työnajanseurannan näkökulmasta. Toinen olennainen osa ovat myyntilaskut. Ne tehtiin yrityksessä aiemmin epäkäytännöllisellä ja vanhanaikaisella ohjelmalla, mikä hidasti työntekoa.

“Samoin kululaskut luotiin Word-lomakkeelle, ja summat piti laskea itse. Oli varsin selvää, että asioihin piti tulla muutos”, täydentää yrityksen sihteeri.

Heeros PSA:n käyttöönoton jälkeen myyntilaskujen teko helpottui paljon. Laskutettavat tunnit voitiin siirtää suoraan laskulle. Myös laskujen visuaalinen ilme oli aiempaa selkeämpi.

"Kululaskujen tekeminen on työntekijöille helppoa, kun ohjelma laskee summat valmiiksi. Pidämme erityisesti työajanseurannasta. Nyt se on selkeää ja helppoa", summaa Koivuranta.

Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit

 

Tutustu Lahdelma & Mahlamäki arkkitehtien käyttämään PSA-ratkaisuun.

Invoice icon

TIETOA ASIAKKAASTA

Pitkään osakkaina yhteistyötä tehneet Ilmari Lahdelma ja Rainer Mahlamäki perustivat Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy:n vuonna 1997. Heidän työnsä jatkaa suomalaisen arkkitehtuurin perinnettä panostaen kestävään kehitykseen, korkealaatuisiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin­, sekä kehittyneisiin tekniikoihin ja rakentamisen menetelmiin. Lahdelma ja Mahlamäki ovat molemmat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja arkkitehteja, professoreja ja luennoitsijoita.

Toimistolle on myönnetty kaksi Tekla BIM Award –palkintoa kahdesta projektista, toimistotalo Derbysta ja kauppakeskus Easton Helsingistä, joissa molemmissa koeteltiin tietomallintamisen mahdollisuuksia.

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.

Asiakastarina
Siirtyminen Heeros HR:ään Excelistä toi ajansäästöä Auranmaan Tilitiimille
Lue lisää
Asiakastarina
4 milj. liikevaihto Heeros PSA:n avulla: Superstar Agency priorisoi projektinhallinnan
Lue lisää
Asiakastarina
HubSpot-Heeros PSA -integraatio Blink Helsingin kasvun tukena
Lue lisää