ePalkat-palkanlaskentaohjelman integraatiot ja rajapinnat

Integroi ePalkat muihin järjestelmiisi ja käytä ohjelmistojasi saumattomana kokonaisuutena. Jos et löydä etsimääsi integraatiota, ota meihin yhteyttä - se saattaa olla jo työn alla!

Valmiita integraatioita Heeroksen palkanlaskentaohjelmaan

Heeroksen omat ohjelmistot toimivat sujuvasti yhdessä, ja tiedot siirtyvät automaattisesti eri ohjelmistojen välillä. Alle olemme listanneet valmiita integraatioita kolmansien osapuolien ohjelmistoihin. Näiden avulla tuonnit ja viennit onnistuvat vaivattomasti.

API-rajapinnat

API-rajapinnat ovat ohjelmistojen välille rakennettuja yhteisiä rajapintoja, jonka kautta tieto siirtyy järjestelmästä toiseen sellaisessa muodossa, jota myös toinen ohjelmisto osaa tulkita. Ketterä tiedon siirtyminen automatisoidusti reaaliajassa helpottaa tiedon käsittelyä ja tehostaa merkittävästi taloushallintoa.

Decision making

Valmis rajapinta Verottajalle ja kirjanpitoon

Palkanlaskennan ja matkalaskujen tulorekisteri-ilmoitukset voidaan lähettää valmiin rajapinnan välityksellä suoraan Heeroksesta Verottajalle. Myös palkkojen kirjanpitoaineisto hoituu yhden napin painalluksella ePalkoista Heeros kirjanpitoon.

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.