Tietoa meistä

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Asiakasyhteistyössä kehitetyt selkeät ja helppokäyttöiset ratkaisumme tarjoavat asiakkaille modernin, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden.
 
Heeros brand plus 1

Asiakaslähtöinen, moderni ohjelmistoyritys

SaaS-palvelumallilla toteutettu modulaarinen ohjelmistoratkaisu mahdollistaa helpon käyttöönoton aina asiakkaan tarpeiden mukaan, kustannustehokkaasti, haluttu kokonaisuus kerrallaan.

Heeros ratkaisut kattavat kaikki taloushallinnon toiminnot aina paperi- ja pdf-laskujen optisesta tulkinnasta digitaaliseen osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn, arkistointiin, kirjanpitoon ja työaikaraportoinnilla ja HR:llä tehostettuun palkanlaskentaan. Heeros tarjoaa myös  markkinoiden helppokäyttöisimmän projektinhallinnan työkalun asiantuntijayrityksille. Lisäksi liiketoiminnalle merkityksellisten tunnuslukujen seuranta ja analysointi onnistuu monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun avulla.

Heeros integroituu helposti osaksi muita taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmia, mikä takaa saumattoman yhteistyön jo käytössä olevien ratkaisujen kanssa, tuo tarjolle reaaliaikaisen taloushallinnon ja tehokkaamman työskentelyn.

Heeroksen menestystekijät

Icon Save money purple

Visiona asiakkaidemme kasvu pilvipalveluiden avulla

Missiomme on kehittää ohjelmistoja sujuvampaan liiketoimintaan. Visiomme on pilvipalvelumme avulla mahdollistaa jokaiselle asiakkaallemme liiketoiminnan kasvu.
Icon Customer service pink

Asiakaslähtöisyys ohjenuorana

Yrityksemme johtamisen perusteina ovat asiakkaidemme tarpeiden kuuntelu, ymmärtäminen ja yhteistyö. Pitkäjänteinen tekeminen ja kyky ennakoida tulevia muutoksia, luovat myös hyvän pohjan olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme.
AI posting proposals

Vahvaa osaamista eri toiminnoissa

Meillä softaosaaminen kohtaa asiakaslähtöisyyden sekä intohimon auttaa asiakasta onnistumaan. Tuotamme ainutlaatuisia tuki- ja koulutus- sekä kumppanuuspalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa tehokkaasti.
Aabout us

Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme sekä käyttöä tukevat asiakaslähtöiset digitalisointipalvelut ovat myös menestystekijöitämme. Arvot määrittävät tavan, jolla pyrimme saavuttamaan strategiset tavoitteemme ja visiomme.
Tutustu Heerokseen työnantajana
Trust

Suomalainen kumppani on aina ajankohtainen valinta

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa sekä Hollannissa. Listauduimme vuonna 2016 First North Finland -markkinapaikalle.

Ratkaisujamme käyttävät jo 17 000 yritystä ja yhteisöä yhdeksässä maassa. Välitämme yli 500 000 laskua kuukausittain. Toivotamme sinunkin yrityksesi tervetulleeksi osaksi menestyvää kasvutarinaa!