Yhteistyökumppanimme

 Parhaiden kanssa on ilo kehittyä!
 
opentext-logo_

Globaali integraatio- ja tiedonhallintapalveluihin erikoistunut yritys Opentext mahdollistaa mm. verkkolaskutuksen kaikkien kauppakumppanien kanssa.

Lue lisää yhteistyöstä
Taloushallintoliitto_logo_RGB

Taloushallintoliitto on taloushallintoalan edunvalvoja, kehittäjä ja kouluttaja. Heeros on Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen.

 
Tutustu taloushallintoliittoon
logo-kirjurituote

Kirjurituote Oy tuottaa taloushallinnon informaatiopalveluita. Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri -tilikartat ovat kirjanpidon asiantuntijan työkaluja. Heeros Kirjanpito -ratkaisussamme Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat ovat oletustilikarttoina.
aditro_logo-768x159

Aditron Verkkopalkka mahdollistaa palkkalaskelmien lähettämisen suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Ekologinen, turvallinen ja kustannustehokas palkkalaskelmien käsittely tuo hyötyjä kaikille.
Ontime_logo_240px

Ontime suoraviivaistaa palkkahallintoprosessin työajan kirjaamisesta palkanmaksuun. Valmiiksi tulkittu ja hyväksytty tieto siirtyy  palkanlaskentaan tuoden tehoa, laatua ja nopeutta palkanlaskentaprosessiin.

Lue lisää
Fuusor

Fuusor tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kustannustehokkaan Business Intelligence -palvelukokonaisuuden tiedolla johtamisen, raportoinnin ja suunnittelun tueksi.

Tutustu Fuusor -raportointiin
Novec-logo-300x162

Novec Oy on yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja ja Heeros-jälleenmyyjä. Novec Oy:n toiminnan vahvuuksia ovat paikallisuus, laadukas käyttöönoton tuki sekä nopea ja joustava asiakaspalvelu.
Intrum_Logo_RGB_Black

Intrum on luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa sekä Euroopassa ja tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan palvelut yrityksille ja yhteisöille.

Snowfox_logo_musta

Snowfox.AI -yhtiö on tekoälypohjaisen automatisaation vauhdittaja, joka taistelee tehokkaamman taloushallinnon puolesta vuoden jokaisena päivänä.
Lue lisää
Qvik logo@10x

Qvik tarjoaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnallesi tai hioo vanhan digipalvelusi timantiksi. Qvik tarjoaa konsultointia ja toteutusta digipalvelun koko elinkaarelle.
Lue lisää
SFF-positive-web

Software Finland ry on vuonna 1993 perustettu ainutlaatuinen yritysjohdon yhteisö ja ohjelmistoalan vaikuttaja, joka auttaa jäsenyrityksiään menestymään kansainvälisessä kilpailussa. Mukana yhdistyksen toiminnassa on yli 600 softayritystä Suomesta.
Lue lisää
ePalkat Heeros

Heeros on tehnyt sopimuksen eSalary Evolution Oy:n kanssa palkkahallinnon ePalkat-ratkaisunsa kehittämisestä. Palkkahallinto on Heeroksen tilitoimisto- ja yritysasiakkaille suunnattu palvelu, joka kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia
Tutustu ePalkkoihin

Heeros on helppo integroida myös muihin ohjelmiin

plus woman mobile 1

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.