Heeroksen uusi tarjooma vastaa pienyritysten tarpeisiin

Heeroksen uusi tarjooma vastaa pienyritysten tarpeisiin

Heeros tuo tarjolle täysin uuden tarjooman pienyrityksille. Heeros Small Business -ohjelmiston avulla 1–10 henkilön yritys hoitaa yrityksen liiketoiminnan nyt helposti ja kustannustehokkaasti, myös kansainvälisillä markkinoilla. 

Heeros Small Business –ohjelmisto tarjoaa pienyrityksille kokonaisvaltaisen ratkaisun tehokkaaseen tarjousten ja laskujen käsittelyyn sekä parempaan kassavirran hallintaan. Lue millaisia ongelmia se ratkaisee ja miksi sen käyttö on viisas valinta.

Koko liiketoiminta yhdessä paketissa säästää aikaa ja rahaa


Heeros tuo markkinoille monella tapaa säästöjä tuovan automatisoidun Small Business –ohjelmiston. Sen avulla niin yksinyrittäjät kuin 2–10 henkilön yritykset voivat helposti yksinkertaistaa prosesseja ja optimoida myynnin, myyntitarjousten ja laskujen käsittelyn, aina kirjanpitoon asti.

Tarjoamamme Heeros Small Business -ratkaisu on rakennettu hyvällä tavalla simppeliksi kuitenkaan miellyttävää käyttökokemusta unohtamatta. Se soveltuu aina freelancereistä kasvaviin yrityksiin ja eritoten niille, joilla on tarve hoitaa liiketoimintaansa myös tien päältä. Monipuoliset ominaisuudet takaavat, että yritys saa enemmän kuin mitä siitä maksaa.

Selvää on, että tehokkaammin ja fiksuin kustannuksin hoidettu liiketoiminta ohjaa yritystä myös kasvumatkalle. Mahtavaa Heeros Small Business -ratkaisussa on, että kun yritys kasvaa, ei tarvetta ohjelman vaihdolle ole, vaan ohjelma skaalautuu ansiokkaasti isompienkin kasvutarpeiden matkassa, ja työskentelyä voidaan jatkaa sujuvasti samalla työvälineellä.

 

Fredi Palmgren infographic_purple_FI

Yksinkertaista työtäsi – nämä kaikki hoidat Heeros Small Business -ohjelmistolla

Heeros Small Business -ohjelmisto tukee kokonaisvaltaisesti pienyritysten liiketoimintaa. Se sisältää kaiken laskutuksesta, myyntitarjouksista ja -ehdotuksista laskutettaviin tunteihin ja kuluihin. Sen avulla luot, lähetät ja hankit myyntitarjouksia koskevia hyväksyntöjä asiakkaalta, luot laskuja sekunneissa, seuraat laskutettavia tunteja ja automatisoit kulujen käsittelyn, vaikka työmatkan aikana.

Myyntitarjoukset ominaisuutta hyödyntäessäsi luot tyylikkäitä tarjouksia, jotka lähetät helposti asiakkaallesi suoraan ohjelmistosta. Saat ilmoituksen, kun asiakas ryhtyy toimenpiteisiin, ja hoidat koko tarjoukseen liittyvän prosessin mallikkaasti samalla työkalulla.

Laskujen luonti onnistuu sekunneissa ja mukautat laskut näppärästi projektiesi mukaan. Voit laskuttaa toistuvia ja ajoitettuja laskuja, tunteja, tuotteita sekä kuluja ja lähettää laskut mobiilisovelluksen avulla mistä tahansa. Näin pysyt vaivatta ajan tasalla yrityksesi kassavirtatilanteesta.

Aika on rahaa, siksi automatisoimme koko laskutusprosessin ja laskutettavien tuntien seurannan. Nyt tuntihintojen mukauttaminen on yksinkertaista, etkä koskaan menetä laskutettavaa tuntia, vaan voit nauttia yrityksesi kasvusta kelloon katsomatta.

Kululaskujen luonti, käsittely ja seuranta onnistuvat vaikka reissusta. Otat vain kuvan kuiteista, lisäät projekteihin ja hyvität laskut muutamalla napautuksella. Helpon raportoinnin avulla sinulla on käytössäsi 360 asteen näkymä kaikista kuluistasi.

Blog image FI


On monta syytä valita Heeros Small Business -ratkaisu – Hyödyt


Heeros Small Business –ohjelmisto on markkinoiden helppokäyttöisin pienyrityksille kehitetty liiketoimintaratkaisu. Tämä älykäs ratkaisu vie bisneksen pyörittämisen aivan uudelle tasolle, sillä se on nimenomaan suunniteltu ja kehitetty pienyritysten tarpeisiin. Sen monipuoliset ominaisuudet ja automatisoidut toiminnot selkeästi yksinkertaistavat työskentelyä, tekevät myynnistä helpompaa sekä rahankierrosta ja maksujen kotiuttamisesta nopeampaa.

Kun käytössä on yksi työväline myynnin ja laskutusprosessien hallintaan, voi unohtaa laskentataulukot ja lasku- tai myyntitarjousmallit sekä tylsän paperityön ja manuaaliset myyntiprosessit. Heeros Small Business –ohjelmisto ratkaisee mm. laskutukseen, myyntitarjouksiin ja asiakkaiden hyväksyntöjen saamiseen sekä laskutettavien tuntien, kulujen ja kirjanpidon hallintaan liittyviä ongelmia. Small Business -ratkaisua voidaan käyttää myös yhteistyössä tilitoimiston kanssa, jolloin asioiden hoito ja yhteistyö onnistuu digitaalisten työvälineiden avulla entistä jouhevammin ja mielekkäämmin.    

Ohjelmiston helppo integroitavuus yhdistää liiketoiminnan yhdeksi kokonaisuudeksi


Heeros Small Business -ohjelmisto integroituu helposti muihin sovelluksiin ja yhdistää näin pirstoutuneet työkalut yhdeksi kokonaisuudeksi. Integrointi onnistuu vaivatta niin Heeroksen muuhun tuoteperheeseen, kuten verkkolaskutukseen, kirjanpitoon ja HR-järjestelmään sekä lähes mihin tahansa muuhun taloushallinnon kirjanpito-ohjelmistoon. Myös valmiit integraatiomme, esim. Google-kalenteriin, Office 365 palveluun sekä myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja asiakasrekisterin automaatiojärjestelmä Hubspotiin, ryhdittävät kokonaisuuden hallintaa.

Toisiinsa integroidut järjestelmät muodostavat saumattoman kokonaisuuden ja tuovat nopeutta sekä tehoa prosesseihin. Kun kaikki tieto on heti saatavilla, manuaalityö vähenee, jonka lisäksi reaaliaikainen tiedonhallinta pitää tilanteen tasalla ja auttaa tekemään parempia päätöksiä.

Tutustu Heeroksen tarjoamiin integraatioratkaisuihin ja miksi ohjelmien integrointi kannattaa aina.

Small Business -ratkaisun käyttöönotto on todellakin helpompaa kuin heinänteko


Moni yritys kärsii tänä päivänä normaalitilanteesta poikkeavista kriiseistä. Maailmalla vallitseva talous- ja energiakriisi sekä aiempaa synkempi inflaatioennuste unohtamatta korona-ajan tuomia haasteita, ovat kasanneet läjäpäin huolia varsinkin monen pienyrittäjän arkeen. Juuri siksi, nyt on oikea hetki ottaa käyttöön liiketoiminnan kustannustehokkaampaa hallintaa tukeva ohjelmisto.

Heeroksen uusi liiketoimintamalli ja tarjooma mahdollistaa, että saat Heeros Small Business –ohjelmiston käyttöön rekisteröitymällä suoraan palveluun netissä ja valitsemalla haluamasi palvelupaketti, minkä jälkeen ohjelma on heti käytettävissä. Ohjelman käyttöönotto itsenäisesti ilman välikäsiä, nopeuttaa ohjelmakäytön aloitusta ja tuo saatavat edut nopeammin hyödynnettäväksi. Helppoa ja vaivatonta, vai mitä?

Mielekkääksi rakennetun prosessin ansiosta, et myöskään tarvitse Heeros Small Business -ratkaisun käyttöön erillistä koulutusta. Ohjelman helppokäyttöisyys varmistaa, että opit ominaisuuksien ja toimintojen käytön itsenäisesti. Yrityksesi tarpeiden kasvaessa voit helposti laajentaa myös palvelupakettiasi ja saada lisää ominaisuuksia käyttöön.

Heeros Small Business –ratkaisun ensimmäinen palvelupaketti on maksuton, joten tee rohkeasti päätös ja nappaa oitis hyödyt talteen!

KOKEILE TÄSTÄ