Heeros jo kahdeksatta kertaa peräkkäin Deloitte Technology Fast 50 -listauksessa

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelma on jälleen listannut Suomen nopeimmin kasvavat nuoret teknologiayritykset. Kymmenettä kertaa koottavan listan mukaan nuorten teknologiayritysten kasvu on tänä vuonna ollut ennätysmäistä. Heeros on listauksessa hienosti mukana jo kahdeksatta kertaa!

Listauksessa yritysten kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden ajalta, ja tänä vuonna kolmen kovimman kasvajan keskimääräinen kasvuprosentti on jopa 5 971 %. Viime vuoden kolmen huipun keskiarvoinen kasvu oli 4 500 prosentin luokkaa. Myös listan viisi parhainta yritystä ovat kasvaneet keskimäärin yli 2 000 prosenttia.

”On hienoa, että näemme kaikkien aikojen kasvuvauhtia näinkin haastavassa taloustilanteessa. Se kertoo selvästi siitä, että teknologia-ala kehittyy koko ajan ja nostaa Suomen kilpailukykyä vaikeassakin tilanteessa”, sanoo Deloitten Teknologia, media ja telekommunikaatio -toimialan johtaja, Jukka-Petteri Suortti.

Tästä Deloitte Technology Fast 50 -listaukseen:

http://www2.deloitte.com/fi/en/pages/technology-media-and-telecommunications/articles/technology-fast-50-2015-listing.html