Kirjanpito-ohjelma käyttöön helpommin kuin koskaan

Kirjanpito-ohjelma käyttöön helpommin kuin koskaan

Puuttuuko ohjelmistokokonaisuudestasi vielä Heeros Kirjanpito? Nyt rutiineja sujuvoittavan ja toimintaa tehostavan työkalun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi.

Heeroksen tuetun palvelupaketin avulla pääset nyt hyödyntämään Heeros Kirjanpitoa helposti ja halutessasi hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella. Olemme rakentaneet Heeros Kirjanpidon käyttöönottoon palvelun, jonka avulla siirrät näppärästi yrityskohtaiset kuukausisaldot suoraan Heeros Kirjanpitoon. Näin säästyt saldojen manuaaliselta syötöltä ja saat tarvittaessa tuotua yhdellä kertaa niin kuluvan kuin edellisen tilikauden saldot (kausivertailu). Lisäksi voit halutessasi siirtää käyttöönottoon liittyvät toimet meille, jolloin perustamme yritykset puolestasi kirjanpitoon ja siirrämme saldot tuottamistasi raporteista. Näin aloitus on vaivatonta, ja pääset heti kouluttajiemme kanssa opettelemaan ohjelman käyttöä.

Miksi Heeros kirjanpito-ohjelma?

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jatkuvasti kehitettävä Heeros Kirjanpito täydentyy säännöllisesti uusilla käyttöä parantavilla ominaisuuksilla ja saa osakseen uusia toimintoja asiakastoiveiden pohjalta.


Heeros Kirjanpidon käyttäjät ovat kiittäneet ohjelman helppoa käyttöä ja tarvittaessa saatua nopeaa ja kokonaisvaltaista palvelua. Ohjelman joustavuus, kuten työskentely samanaikaisesti usealla välilehdellä, tehostaa myös rutiinitoimintoja. Jos käytössäsi on lisäksi Heeros ratkaisujen osto- ja/tai myyntilaskuohjelma, voit jouhevasti siirtää niistä tapahtumia suoraan Heeros Kirjanpitoon ilman erillisiä tiedoston tallennuksia.

Tilaa maksuton kartoitus

Me Heeroksella autamme teitä selvittämään kirjanpito-ohjelmanne sekä taloushallinnon raportoinnin nykyisen tilanteen. Varaa maksuton kartoitus täältä

Yhteys myyntiin

Tutustu Heeros Kirjanpitoon ja tee työstäsi taas parin askeleen verran helpompaa.

Ota yhteys Heeros-myyntiin, niin jutellaan lisää sopivasta ratkaisusta.