Heeros Oyj ja Fuusor Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Heeros Oyj ja Fuusor Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

16.5.2019

Yhteistyö Fuusorin kanssa laajentaa Heeroksen palvelutarjoamaa liiketoimintatiedon seurantaan, analysointiin ja tulkintaan. Saumaton integraatio Heeros taloushallinnon ohjelmistojen ja Fuusor-pilvipalvelun välillä mahdollistaa monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun käyttöönoton ja luo siten merkittävää lisäarvoa asiakkaille, jotka käyttävät Heeros-taloushallinnon ohjelmistoja.

Yhteistyö Fuusorin kanssa tukee Heeroksen kasvutavoitteita Suomessa

Taloushallinnon yksi tärkeimmistä tehtävistä on luoda laadukasta tietoa oikea-aikaisesti yrityksen johdon käytettäväksi toiminnan tehokkaampaa ohjausta ja päätöksentekoa varten. Tiedon määrä yritysten liiketoiminnassa kasvaa jatkuvasti ja se lisää tarvetta tehokkaille Business Intelligence -ratkaisuille.

Heeroksen liiketoiminnan ytimen muodostavat yritysten ja organisaatioiden taloushallinnon prosessien ja rutiinitöiden automatisointi ja transaktioiden sähköinen käsittely pilvipohjaisilla ohjelmistoilla ja niihin liittyvillä palveluilla. Yhteistyö Fuusorin kanssa laajentaa Heeroksen palvelutarjoamaa liiketoimintatiedon seurantaan, analysointiin ja tulkintaan. Saumaton integraatio Fuusor-pilvipalvelun ja Heeros-taloushallinnon ohjelmistojen välillä mahdollistaa monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun käyttöönoton ja luo siten lisäarvoa asiakkaille, jotka käyttävät Heeros-taloushallinnon ohjelmistoja. 

”Olemme jo pitkään etsineet modernia Business Intelligence -ratkaisua tarjoavaa kumppania. Fuusorin täysin automaattinen ratkaisu poikkeaa markkinoilla olevista muista Business Intelligence -järjestelmistä erityisesti helpon integraationsa ansiosta. Kyseessä on strategiamme mukainen kumppanuus, joka laajentaa palvelutarjontaamme ja sitä kautta tukee kasvutavoitteitamme Suomessa,” iloitsee Matti Lattu, Heeroksen toimitusjohtaja.

Heeros on dynaaminen ja nopeasti kasvava toimija suomalaisessa taloushallinto-ohjelmistokentässä. Asiakaslähtöinen ja ketterä toimintatapa yhdistävät meitä molempia ja luovat samanlaisen arvopohjan yhteistyöllemme.  On hienoa päästä tarjoamaan Heeros-ohjelmistojen käyttäjille monipuolinen Business Intelligence -ratkaisumme, joka tuo synergiaetuja niin asiakkaillemme kuin meille yhteystyösopimuksen osapuolillekin,” sanoo Terho Heiskanen, Fuusorin toimitusjohtaja. 

Tilitoimistojen rutiinityöt automatisoituvat digitalisaation myötä ja rutiinitöiden sijaan tilitoimistojen rooli asiakkaiden neuvonantajana kasvaa. Heeroksen ja Fuusorin ratkaisu tarjoaa tilitoimistolle työkalun, joka tuottaa laajasta tietomäärästä automaattisia raportteja asiakkaan liiketoiminnan tueksi,” toteaa Matti Lattu.

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessa tästä!

Tutustu Fuusorin raportointiratkaisuun TÄÄLLÄ.