Heeros & Taimer kokonaisratkaisulla yrityksen projektit, resurssit, talous ja kirjanpito haltuun

Heeros & Taimer kokonaisratkaisulla yrityksen projektit, resurssit, talous ja kirjanpito haltuun

Suomalaiset SaaS-yhtiöt Heeros ja Taimer yhdistävät voimansa vuoden 2022 alussa.

Markkinoiden palvelutarjontaan syntyy uusi, saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi integroitu ja käyttökokemukseltaan alan paras ratkaisu, jolla hoituu vaivatta niin yrityksen talous- kuin toiminnanohjaus ja projektinhallinta.

Uusi Heeros-Taimer ratkaisu yhdistää yrityksen taloushallinnon, projektihallinnan ja toiminnanohjauksen yhdeksi kokonaisuudeksi. Saumattomasti toisiinsa integroidut toiminnot tuovat käyttäjille helppokäyttöisyyttä tietojen liikkuessa jouhevasti eri toimintojen välillä. Tämä tietää yrityksille myös nopeampaa laskutusta mm. projektituntien siirtyessä vaivattomasti laskutukseen ja kirjanpitoon.

Yksi kokonaisuus – siitä hyötyvät kaikenkokoiset yritykset


Yhtenäinen kokonaisjärjestelmä huomioi kaiken tarvittavan liiketoiminnan tehokkaaseen pyörittämiseen. Uusi ratkaisu on tilitoimistoriippumaton ja soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Se palvelee eritoten asiantuntijapalveluita tarjoavia toimijoita, kuten mainos-, insinööri-, arkkitehti- ja konsulttitoimistoja, joiden toimintaan liittyy olennaisesti projektinhallinta.

Liiketoimintaprosessiin tehoa yhdeltä luukulta


Uusi Heeros-Taimer ratkaisu tarjoaa yrityksille helpon mahdollisuuden digitalisoida ja automatisoida koko liiketoimintaprosessi. Siirtyminen kokonaisratkaisuun onnistuu huolettomasti, sillä kokonaisuuden hankinta hoituu yhdeltä luukulta. Yhtenäinen ratkaisu tuo myös pk-yrityksille markkinoiden edullisimman kokonaisuuden sisältäen CRM- ja tarjoustoiminnot.

***

Lue lisää Taimerin tarjoomasta ja kokonaisratkaisusta TÄÄLTÄ >>

Heeros bi-directional FI