Heeros tuo tarjolle uuden pienyritysten tarpeisiin kehitetyn tarjooman

Heeros tuo tarjolle uuden pienyritysten tarpeisiin kehitetyn tarjooman

Heeros tuo tarjolle täysin uuden tarjooman pienyrityksille. Heeros Small Business -ohjelmiston avulla 1–10 henkilön yritykset hoitavat yhdellä digitaalisella työkalulla koko liiketoiminnan automatisoidusti ja kustannustehokkaasti, myös kansainvälisillä markkinoilla.  

 
Yksi digitaalinen työkalu tehokkaaseen tarjousten ja laskujen käsittelyyn 
 

Pienyrittäjien tarpeisiin kehitetty Heeros Small Business –ohjelmisto ratkaisee mm. laskutukseen, myyntitarjouksiin ja asiakkaiden hyväksyntöjen saamiseen sekä laskutettavien tuntien, kulujen ja kirjanpidon hallintaan liittyviä ongelmia. Sen avulla voidaan yksinkertaistaa prosesseja ja optimoida myynnin, myyntitarjousten ja laskujen käsittely, aina kirjanpitoon asti.  
 
”Heeroksen Small Business -ohjelmisto on kehitetty juuri pienten yritysten tarpeisiin ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun tehokkaaseen tarjousten ja laskujen käsittelyyn. Sen avulla voidaan hoitaa kaikki yrittäjän päivittäiset työt yhdellä digitaalisella työkalulla, ajasta ja paikasta riippumatta. Helpon integroitavuuden ja automaation ansiosta jää vähemmän manuaalityötä, prosessit nopeutuvat, jonka lisäksi reaaliaikainen kassavirranhallinta mahdollistaa parempien päätösten tekemisen”, kertoo Fredi Palmgren, Director, Heeros Small Business. 
 

Yrityksen tarpeiden kasvaessa sama ohjelma skaalautuu laajempaan käyttöön 
 

Heeros Small Business -ratkaisu soveltuu freelancereistä kasvuyrityksiin sekä yhteiskäyttöön tilitoimistojen kanssa. Ohjelma integroituu helposti muihin sovelluksiin ja yhdistää näin pirstoutuneet työkalut yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Yrityksen kasvaessa ohjelmisto skaalautuu vaivatta myös laajempaan käyttöön.  

“Selvää on, että tehokkaammin ja fiksuin kustannuksin hoidettu liiketoiminta ohjaa yritystä myös kasvumatkalle. Mahtavaa Heeros Small Business -ratkaisussa on, että kun yritys kasvaa, ei tarvetta ohjelman vaihdolle ole, vaan ohjelma skaalautuu ansiokkaasti isompienkin kasvutarpeiden matkassa, ja työskentelyä voidaan jatkaa sujuvasti ”, toteaa Mikko Pilkama, Heeros CEO. 

Helppo käyttöönotto ja sujuva käytettävyys


Heeroksen uusi liiketoimintamalli mahdollistaa Heeros Small Business –ohjelmiston käyttöönoton itsenäisesti. Asiakas rekisteröityy selaimella suoraan palveluun ja valitsee halutun palvelupaketin, minkä jälkeen ohjelma on heti käytettävissä. Mielekkääksi rakennettu prosessi sujuvoittaa työskentelyä, eikä helppokäyttöinen Small Business -ohjelmisto vaadi erillistä käyttökoulutusta.
 
 

Lisätietoja: 
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Mikko Pilkama
p. 040 828 3717 /  mikko.pilkama@heeros.com