Heeros vahvistaa kansainvälistä toimituskyvykkyyttään

Heeros vahvistaa kansainvälistä toimituskyvykkyyttään

Heeros jatkaa johtamis- ja toimitusjärjestelmänsä uudistamista asiakaslähtöisemmäksi. Osana prosessia muodostetun Service Adoption toiminnon vetäjänä (Director, Service Adoption) aloittaa Inkeri Turjanmaa.

Inkeri aloittaa tehtävässään 6.4.2021. Hänen vastuualueinaan ovat kotimaisten ja kansainvälisten Heeros-toimitusten johtaminen sekä Heeroksen strategian mukaisen itsepalvelutarjooman kehittäminen. Inkeri raportoi Heeroksen asiakkaista vastaavan Customer Growth organisaation vetäjälle, Juha Takalalle.

Ennen siirtymistään Heerokselle Inkeri on toiminut seitsemän vuotta keskeisissä asiakaspalvelun ja -toimitusten avainrooleissa Baswarella. Inkerillä on laaja-alainen kokemus taloushallinnon toimituksista sekä prosessien kehittämisestä.

– Inkeri tuo Heerokseen kansainvälistä näkökulmaa ja kokemusta onnistuneista asiakaskäyttöönotoista sekä valtavan määrän prosessi- ja johtamisosaamista tukemaan yhä paremman kokemuksen tarjoamista asiakkaillemme, kertoo Juha Takala.

 – Otan suurella mielenkiinnolla vastaan mahdollisuuden liittyä Heeroksen tiimiin. Heeros on mielenkiintoinen kasvuyritys, jossa on valtavasti potentiaalia kansainvälisillä markkinoilla. Heeroksen asiakaslähtöisyys luo hyvän perustan, jonka päälle on hienoa päästä yhdessä tiimin kanssa rakentamaan modernit ja skaalautuvat toimintamallit, toteaa Inkeri Turjanmaa.

**

Lisätiedot:
Heeros Oyj | Mikko Pilkama | CEO | +358 40 828 3717