Helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta

Helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta

Meillä Heeroksella kevät on ollut leimallisesti systemaattisen ja työntäyteisen tekemisen aikaa. Liiketoimintamme etenee suunnitelmien mukaisesti ja kannattavuuden vahva kehitys jatkuu.Strategialinjauksen mukaisesti olemme fokusoineet toimintojamme yhä paremmin asiakkaitamme palvelevaksi ja panostaneet saumattomiin rajapintoihin sekä sähköisten ratkaisujen käytön parantamiseen käyttäen alan parhaita kumppaneita. Matka kohti tavoitettamme tarjota helppoa ja sujuvaa tulevaisuuden taloushallintoa on hyvässä vauhdissa. Toivon, että myös te olette huomanneet tämän muutoksen.

Kohti toimialan parasta käyttökokemusta

Kaiken tekemisemme ja suunnittelun pohjana on asiakastoiveiden ymmärrys, tässä Voice of the Customer -hankkeemme on avainasemassa. Paremman ja yhtenäisemmän käyttökokemuksen rakentamiseksi olemme kevään aikana hioneet yhdessä asiakkaidemme kanssa mm. ohjattua asiakkaan perustamisprosessia, uudistaneet ePalkat ratkaisun lisäksi kirjanpidon raportteja sekä toteuttaneet valmiin rajapinnan Verohallintoon. Lippulaivamme, Heeros Ostolaskut, täydentyy seuraavaksi AI-tiliöintiehdotuksilla, jatkaa kehitystään ja on jo nyt sujuvoittanut sekä tuonut merkittävää ajansäästöä usean asiakkaamme ostolaskuprosessiin.

Erittäin ylpeitä olemme kehitteillä olevasta täysin uudesta taloushallinnon mobiiliappistamme. Uuden Qvik kumppaniyhteistyön myötä voimme tarjota asiakkaillemme timanttisella käyttökokemuksella varustettua helppoa taloushallintoa älypuhelimella. Tämä kirsikka kakun päällä tulee poimittavaksi kesän jälkeen.

Monessa mukana – asiakkaan parhaaksi

Kevät on ollut virtuaalitapahtumien kulta-aikaa. Useiden pitämiemme webinaarien lisäksi olemme olleet mukana asiantuntijoina Suomen suurimmassa talousjohtajien päätapahtumassa sekä OpenText-partnerina kansainvälisessä paneelissa keskustelemassa dataohjattujen ja sujuvien prosessien merkityksestä yritysten taloushallinnossa. Heeroksen luotettavat palvelut taataan nyt myös entistä laajemmin suomalaisten kansainvälisten ja kansainvälistyvien asiakasyritysten käyttöön uudistetun OT-kumppanuuden myötä.

Jos haluat kuulla lisää tämän yhteistyön mahdollistamista hyödyistä, olethan meihin yhteydessä.

Uudistuva Heeros Brändi

Konkretisoidaksemme asiakkaillemme uudistuvaa Heerosta, aloitimme keväällä myös brändikuvamme hiomisen. Osana tätä muutosta vastaamme asiakastoiveisiin selkeyttämällä tuotevalikoimamme nimeämistä. Heeroksella brändin sisimmässä ovat kuitenkin aina ihmiset, siksi brändikuvan kirkastaminen ei tapahdu vain ratkaisukeskeisten tuotenimien käyttöönotolla, uusilla logoilla tai visuaalisen ilmeen muutoksella. Heeros brändi jalkautuu päivittäin kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa, siksi kuuntelemalla ja tekemällä yhdessä saamme tässäkin parasta aikaiseksi.

Aurinkoista kesää ja menestystä liiketoimintaan!

HeerosOyj_Toimitusjohtaja_Mikko_Pilkama_1-256x300

Mikko Pilkama
CEO
Heeros