Intohimona asiakkaiden menestys

Intohimona asiakkaiden menestys

Mitkään sanat tai lauseet tuskin riittävät kuvaamaan vuotta 2020. Epidemiasta, sen vaikutuksista talouteen, valtioiden velkaantumiseen, yritysten digitalisoitumiseen sekä toisaalta presidentinvaaleista Yhdysvalloissa ja Brexitistä Euroopassa tullaan puhumaan vielä pitkään. Heeroslaisina haluamme kuitenkin muistaa tämän vuoden ennen kaikkea 20-vuotisjuhla-vuotenamme, jota iloksemme ehdimme monen teidän kanssanne juhlistamaan tammikuun Bottan Birskeissä.

Uudet tuulet ja mahti fiilis

Tämä vuosi on ollut myös ensimmäinen vuoteni Heeroksen toimitusjohtajana. Vuoden aikana olemme tehneet paljon muutoksia sekä ottaneet koko organisaatiossa käyttöön uusia toimintatapoja ja -malleja. Alkuperäisen missiomme mukaan Heeros tuotteet on tarkoitettu tukemaan etätyöskentelyä, ja tämä on osoittautunut toimivaksi ja ajankohtaiseksi kombinaatioksi.

Myös heeroslaiset ovat pandemian myötä työskennelleet turvallisesti pääasiassa etänä. Siksi kehitimme säännöllisesti pidettävät virtuaalikahvit, jossa pääsemme keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Yhteisellä ”kokoontumisella” pyrimme vahvistamaan yhteen hiileen puhaltamista ja henkilöstötyytyväisyyttä, mikä onkin selkeästi parantunut. Ja koska tekemisemme intohimona on asiakkaidemme tyytyväisyys ja menestys, halusimme laittaa hyvän fiiliksen kiertämään.

Asiakaslähtöisempää palvelua

Heeroksen uuden organisoitumisen myötä nykyasiakkaiden palveleminen ja uusmyynti eriytettiin. Tällä muutoksella halusimme varmistaa paremman asiakastarpeisiin keskittymisen ja laadukkaan palvelutarjonnan. Työ on vielä aluillaan, mutta suunta on oikea ja vauhti päällä.

Uusinta teknologiaa ja automaatiota

Saavutimme myös tavoitteemme taloudellisesti vahvemmasta Heeroksesta. Tämä takaa, että pystymme jatkossa yhä enemmän panostamaan palveluiden ja tuoteportfolion kehittämiseen, tuoden avuksenne uusia teknologioita ja samalla lisäten rutiiniprosessien automaatiota.

Asiakasyhteistyössä kehitettyjä ratkaisuja

Yhteistyössä asiakasohjausryhmien kanssa toteutettava tuotekehitys on toimintamme perusta. Tänä vuonna olemme fokusoidusti tuoneet tarjolle uusia toiminnallisuuksia, kuten Heeros Ostolaskut. Käynnistimme myös asiakkaan perustamisprosessin uudistuksen, jonka ensimmäisen vaiheen muutokset saadaan alkuvuodesta tuotantoon. Lisäksi Heeroksen visuaalisen ilmeen modernisoinnilla ja prosessien sujuvoittamisella tähtäämme parhaaseen käyttökokemukseen.

Uudella strategialla tehoa prosessien automatisointiin

Loppuvuodesta toteutettu strategiauudistus on antanut meille myös uuden suunnan. Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti Suomessa ja tukea teitä entistä paremmin myös kansainvälisessä liiketoiminnassa. Fokuksemme keskittäminen entistä käyttäjäystävällisimpiin ratkaisuihin tuo asiakkaillemme mahdollisuuden merkittävään prosessiautomaation sekä asiakaspalvelun tehokkuuden kasvattamiseen.

Kiitos ja tähtiloistoa tulevaan!

Haluan kiittää kuluneena vuonna saamastamme tuesta ja vahvistuneesta tyytyväisyydestänne tekemiseemme. Kuten huomattiin, tästä poikkeuksellisesta vuodestakin selvitään yhdessä tekemällä! Olemme kaikki ansainneet pienen huilihetken vuoden pimeimpään aikaan. Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme, ja toivotaan, että ensi vuosi tuo tähtiloistoa meille kaikille.

Hyvää joulua ja menestystä tulevaan vuoteen!

Terveisin
Mikko

Intohimona asiakkaiden menestys

Mikko Pilkama
Toimitusjohtaja
Heeros Oyj