Lehdistötiedote: Heeros listautuu – tähtäimessä kansainvälinen kasvu

Lehdistötiedote: Heeros listautuu – tähtäimessä kansainvälinen kasvu

19.4.2016

Heeroksen yhtiökokous on antanut luvan First North -listautumiselle. Listautumisella Heeros hakee pääomaa tuotekehitykseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainväliseen kasvuun sekä mahdollisiin yritysjärjestelyihin. Kasvunäkymiä tarjoavat etenkin Euroopan verkkolaskumarkkinat, jotka ovat juuri avautumassa.

Heeroksen hallitukseen valitaan Kimmo Rasila, Jukka Virkkunen, Keijo Karjalainen. Hallituksessa jatkavat Pekka Räisänen ja Irja Hirsinummi.

Kimmo Rasila on hallitusammattilainen ja IT-alan asiantuntija. Hän on perustamansa ExecNet Oy:n toimitusjohtaja sekä mm. Nixu Oyj:n hallituksen puheenjohtaja. Lisäksi hän on myös Hallitusammattilaiset ry:n varapuheenjohtaja.

Keijo Karjalainen on HR-järjestelmäpalveluita tuottavan Sympa Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Jukka Virkkunen on osakas Digital Workforce Nordic Oy:ssä ja yrityksen perustajajäsen. Hänellä on pitkä työhistoria eri johtotehtävistä mm. Basware Oyj:ssä.

Heeroksen tavoitteena on listautua vuoden 2016 aikana. “Tarkkaa päivämäärää ei olla lyöty lukkoon, mutta tavoitteemme on olla listautumiskunnossa kolmannella vuosineljänneksellä”, Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu sanoo.

Lisätietoja Heeroksesta sijoittajille >>