Selkeä, rohkea ja konkreettinen Heeros brändi 2021

Selkeä, rohkea ja konkreettinen Heeros brändi 2021

Heeros brändin kivijalkana toimivat henkilöstö, asiakkaat ja erottautumistekijät. Lue kuinka tähtäämme kohti selkeää, rohkeaa ja konkreettista brändiä.

Heinäkuussa tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun tulin Heerokselle myynti- ja markkinointijohtajaksi. Yhtenä tärkeimpänä asiana oli uutena heeroslaisena selvittää kenelle Heeros on tehty, ketä varten me toimimme ja miten erottaudumme kilpailijoista. Uuden strategian myötä loimme suuntaviivat tulevalle tekemiselle ja aloimme yhdessä markkinoinnin kanssa suunnitella strategian tueksi parasta tapaa kirkastaa Heeroksen brändikuvaa.

Heeros brändin kivijalkana asiakaslähtöisyys

Brändi on yksinkertaisesti sanottuna yrityksen markkinoinnilla saavuttama tunnettuus, joka muodostuu useista aineksista, kuten yrityksen yksilöllisestä tarinasta, tavasta toimia, visuaalisesta identiteetistä ja erottautumistekijöistä. Heeroksella brändin kivijalkana toimivat oman henkilöstön lisäksi asiakkaat ja USP:t eli universaalit erottautumistekijät.

Olemme aiemmin keskittyneet voimakkaasti tilitoimistoihin, mutta toisaalta palvelleet menestyksekkäästi myös keskisuuria yrityksiä. Koska tilitoimiston asiakkaina on eri toimialoilla toimivia yrityksiä, on selvää, että meidän tulee huomioida myös nämä asiakkaat. Tämä tarkoittaa, että tunnistamme yritykset toimialakohtaisesti, ja kenelle Heeros voi tarjota poikkeuksellisen hyviä ratkaisuja.

Heeros mobiili tuo taloushallinnon taskuun

Tilastokeskuksen mukaan (Yritysrekisteri 2019) Suomessa on 292 377 yritystä, joista 93 prosenttia on alle 10 hengen yrityksiä, ja suurin osa heistä käyttää tilitoimistopalveluita. Palveluiden tarjonta pienille asiakkaille on yleensä pelkkä kirjanpito, sillä täydellisten sähköisten ratkaisujen ostaminen on usein kallista. Koska kyse on tällöin vain lakisääteisen kirjanpidon tekemisestä, on palvelun lisäarvo asiakkaalle lähes nolla.

Lanseeraamme pian uuden, markkinoiden tarjonnasta erottuvan mobiiliratkaisun, jolla pk-yritykset voivat hoitaa tärkeimmät taloushallinnon toimet, kuten tositteiden toimittamisen kirjanpitoon sekä matkalaskujen ja tarkastuskierrossa olevien ostolaskujen käsittelyn. Heeros mobiilin kehitystyössä on panostettu mielekkääseen ja sujuvaan käyttökokemukseen, jonka lisäksi sen käyttö on edullista, helppoa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta.

Tuotenimien uudistus selkeyttää palveluiden löytämistä

Tuoteperheemme kattaa tänä päivänä kaikki taloushallinnon ratkaisut. Yhtenäisemmän Heeros brändin rakentamiseksi päätimme myös uudistaa tuotteidemme nimeämistä ja vaihtaa ne vastaamaan paremmin tuotteiden käyttötarkoitusta. Vanhat nimet kuten Circula, Venda ja Admina jäävät siis historiaan ja löydät tuotteemme helpommin niiden toimintoa kuvaavilla nimillä.

toimialakohtaiset kokonaisratkaisut

Kerromme jatkossa myös selkeämmin kenelle ja miksi Heeros sopii parhaiten. Tämä tarkoittaa toimialakohtaisten ratkaisujen rakentamista siten, että asiakas saa pakollisten talousratkaisujen lisäksi myös toimialakohtaiset järjestelmät. Näiden kahden asian yhdistäminen helpottaa niin tilitoimistoa kuin sen asiakasta, sillä järjestelmät tukevat tällöin asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena eikä erillisinä palveluina.

Tukea asiakkaidemme kansainvälistymiseen

Laajan kumppaniverkostomme myötä tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevaa palvelua kansainvälistymiseen. Tämä tarkoittaa, että pk-segmentin asiakkaillemme avautuu entistä parempi mahdollisuus integroitua eurooppalaisille markkinoille Heeroksen pitkälle automatisoitujen osto- ja myyntilaskuratkaisujen kautta.

Heeros brändi 2021

Missiomme on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta. Tähtäämme uudistumiseen, jossa Heeros brändi 2021 on selkeä, rohkea ja ennen kaikkea konkreettinen. Vaikka hyvä strategiatyö ohjaa brändin rakentamista, syntyy se aidosti vasta kaikissa kohtaamispisteissä asiakkaiden kanssa. Siksi myös Heeros brändi kehittyy yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, tavoitteenaan laaja tunnettuus ja asiakkaiden palveleminen entistä paremmin.

Jarno-Lehikoinen

Jarno Lehikoinen
Director, Sales and Marketing
Heeros Oyj

Tutustu myös Heeros tuotehallinnan vetäjän Henri Liuskan blogiin Asiakastoiveista ratkaisukeskeisiin tuotenimiin.