<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

 

 

Palkanlaskentaohjelmien integraatiot

Sujuvaa aineiston siirtoa järjestelmästä toiseen.

Palkanlaskennan integraatiot

TUONNIT

Ulkoisessa järjestelmässä muodostettujen palkka-aineistojen vaivattoman tuonnin Heerokseen.

VIENNIT

Heeroksen palkanlaskentaohjelmassa (ePalkat) käsitellyt ja maksetut palkka-aineistot voidaan viedä helposti ulkoiseen kirjanpitoon.

Palkanlaskennan valmiit integraatiot

Katso myös muut integraatiot

Kirjanpidon integraatiot

Etkö löytänyt etsimääsi integraatiota?

 

Etsitkö käyttämääsi järjestelmään Heeros integraatiota, mutta et löytänyt etsimääsi? Rakennamme jatkuvasti eri järjestelmiin uusia Heeros rajapintoja, joten kaipaamasi integraatiot voivat olla meillä jo työn alla. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Palkanlaskennan integraatiot_

Valmis rajapinta kirjanpitoon ja Verottajalle

Palkanlaskennan ja matkalaskujen tulorekisteri-ilmoitukset voidaan lähettää valmiin rajapinnan välityksellä suoraan Heeroksesta Verottajalle. Myös palkkojen kirjanpitoaineisto hoituu yhden napin painalluksella ePalkoista Heeros kirjanpitoon.

Moderni palkanlaskenta automatisoi rutiinit

Heeroksen palkanlaskenta täyttää vaativankin palkanlaskennan tarpeet.  Tutustu ePalkkoihin tästä.

Blogi

Ajankohtaista

laskutusohjelma yritykselle

Kuinka valita laskutusohjelma yritykselle?

Yrityksen laskutusohjelman valintaan vaikuttaa erityisesti liiketoimintasi laajuus sekä millaisia ovat laskutettavat asiakkaat. Laskutusohjelman ja sen ominaisuuksien tulee vastata yrityksesi tarpeisiin. Vaikka suurin osa laskutusohjelmista toimii samalla periaatteella, saattaa lisäominaisuudet poiketa jopa suurelta määrin toisistaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa.
Heeros_Eevastiina-Vasanen_570325-1