Heeros ratkaisuilla vaivatta
digitaaliseen taloushallintoon

Heeros ohjelmistot voidaan helposti integroida myös osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia

 

 

 

 

 

 

Taloushallinnon ohjelmiston käyttöönotto Heeroksella on helppoa

Ohjelmistojemme modulaarinen rakenne mahdollistaa, että voit ottaa käyttöön vain haluamanne ohjelmistot ja kasvattaa ohjelmistokokonaisuutta myöhemmin tarpeiden muuttuessa. Heeros ohjelmistot voidaan helposti integroida myös osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia. Tämä mahdollistaa eri ohjelmien saumattoman yhteistyön ja taloushallinnon hallitun kehittämisen.

Heeros ohjelmistojen käyttöönottoprojekti

  • Yrityksellenne nimetään Heeros-yhteyshenkilö
  • Käyttöönotolle asetetaan aikataulu
  • Sovimme ohjelmistoon siirrettävästä aineistosta
  • Teemme Heeros-ohjelmistojen käyttöönoton
  • Saatte käyttökoulutuksen
Taloushallinto-ohjelmien käyttöönotto
Banneri-käyttöönotto-webinaari

Tukipalvelumme aina käytettävissänne


Asiakkaanamme käytössäsi on monikanavainen tukipalvelumme. Sen pääasiallisena tehtävänä on auttaa ja opastaa sinua ohjelmistojen käytössä sekä tukea työskentelyäsi monin tavoin. Huomioitahan, että mikäli käytät Heerosta yhteistyössä tilitoimistosi kanssa, saat ohjelmiston käyttötuen suoraan omasta Heeros tilitoimistostasi.

Help Center -palveluportaali

Palveluportaali tarjoaa erilaisia ajankohtaisia tiedotteita sekä työskentelyä tukevaa materiaalia ja ohjeistuksia. Yhteydenotot ja viestintä onnistuvat näppärästi portaalin sekä Chat-kanavan avulla. Myös chat-bottimme Heeros Helper palvelee asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa.

 

Asiakaspalvelumme sinua varten

Ohjelmistomme läpikotaisin tunteva sovellustukemme auttaa asiakkaitamme myös sähköpostitse ja puhelimitse. Puhelinpalvelumme on tarkoitettu ensisijaisesti kiireellisten asioiden hoitoon, joten asiakkaanamme suosithan portaalin ja tukipyyntöjen käyttöä. 

 

 

Koulutukset ja webinaarit

Tarjoamme avuksesi erilaisia webinaareja ja koulutuksia, joiden avulla pysyt ajan tasalla ohjelmiemme uusista ominaisuuksista
ja syvennät helposti jo oppimaasi.
Löydät tarjolla olevat webinaarit Help Centeristä.

 

Tuki uusien asiakkaiden perustamiseen

Tilitoimistolle Heeros voi halutessanne lisätä puolestanne asiakasyrityksiä Heeros-käyttäjiksi ja määritellä käyttöönottoon tarvittavat asetukset. Säästätte aikaa ja työt hoituvat mallikkaasti myös kiireisinä aikoina.

Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä

 
 Kartoitetaan ohjelmistojen tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.
 
Ota yhteyttä