<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Heeroksen tuotekehityksen tulevaisuuden näkymiä

Heeroksen tuotekehityksen tulevaisuuden näkymiä

15.1.2018

Viime vuoden kohokohtia ja uudistuksia

Vuosi 2017 oli Heeroksen tuoterintamalla vilkas ja uusia tuotteita julkaistiin kolme: Etusivu, Pankki ja Connecta. Samaan aikaan myös muiden ohjelmien ominaisuudet monipuolistuivat merkittävästi. Vendan kokonaisuudistus käynnistyi, eTositteesta ostolaskuksi -toiminto helpotti kuittien käsittelyä entisestään, Kirjanpidon raportit ja verolomakkeet täydentyivät ja Circulaan lisättiin mahdollisuus tehdä myös valuuttamaksuja. Palkanlaskennassa puolestaan ePalkat korvasi työpöytäohjelmat ja myyntilaskujen osalta Vendan reskontrien liittäminen reaaliaikaiseksi osaksi esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmiä mahdollistui REST-rajapinnan avulla.

Entä mitä tapahtuu seuraavaksi?

Heeroksen jatkuva kehittäminen tuottaa hedelmää myös tänä vuonna. Heeros Pankin toiminnot laajenevat viiteaineistojen käsittelyllä, maksuaineistojen välityksellä ja reaaliaikaisella saldokyselyllä. Nämä toiminnot julkaistaan kevään aikana ja samalla Heeroksen pankkiyhteydet siirtyvät uudelle teknologia-alustalle, mikä lisää pankkitoimintojen luotettavuutta ja toiminnallisuutta entisestään.

Etusivun toiminnot laajentuvat lähikuukausina tilitoimistotasoisiksi. Näin käyttäjä saa selkeän kokonaisnäkymän niiden loppuasiakkaiden tietoihin, joista on kiinnostunut. Tilitoimiston etusivu julkaistaan kevään aikana, mutta toimivaa demoa pääset katselemaan jo Heeros-illassa Bottalla 22.1.2018.

Mainittujen uudistusten lisäksi myös Connecta-tuotteen merkitys kasvaa tämän vuoden aikana, kun sen kautta rakennetaan yhteydet mm. ennakkoperintärekisteriin ja tulossa olevaan Kansalliseen tulorekisteriin (KATRE). Connecta julkaistiin jo loppuvuodesta 2017 ja sen avulla Heeroksen reaaliaikainen integrointi muihin järjestelmiin on yksinkertaista ja nopeaa.

Uusi teknologia kunnolla hyödyksi

Heeroksen teknologiauudistus etenee hyvää vauhtia ja mahdollistaa yhä paremman käyttökokemuksen, joka voi tapahtua tietokoneen lisäksi kännykällä tai tabletilla. Uudet tuotteet on jo rakennettu uudella teknologialla, ja muut tuotteet siirtyvät toiminnallisuus kerrallaan uudelle alustalle. Käyttäjille tämä näkyy tuotteiden ulkoasun yhtenäistymisenä, palvelun vakauden parantumisena ja uusien toimintojen nopeampana julkaisutahtina.

Myös tekoälyn, koneoppimisen, puheentunnistuksen ja automaation saralla tapahtuu. Kehitämme vuoden 2018 aikana automaatiota ja tekoälyä hyödyntäviä toimintoja osaksi Heeros-sovelluksia. Näiden ratkaisujen avulla taloushallinnon prosesseja on mahdollista automatisoida ja suoraviivaistaa entisestään.

Paljon hienoja asioita on siis tapahtumassa ja olen erittäin innoissani suunnitelmistamme alkaneelle vuodelle. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan asioista Heeros-iltaan Bottalle 22.1.2018.

Oikein hyvää vuotta 2018 kaikille!

Juha Takala

Tuotekehitysjohtaja, Heeros Oyj