<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heeroksen uusi eTosite sähköistää kuittiliikenteen

21.9.2015

Heeros mobiilisovelluksen lisätoiminnallisuutena toteutettava eTosite mahdollistaa käteiskuittien helpon ja yksinkertaisen käsittelyn, sillä eTosite-arkistoon tallentuvat kuitit voidaan liittää myös Circulaan ja kirjanpitoon.

Heeros tarjoaa mobiilisovellusasiakkailleen 15-vuotislahjana eTositteen nyt ilman lisäveloitusta. Tai kun tilaat Heeros-mobiilisovelluksen käyttöösi vuoden 2015 aikana, saat paketin mukana käyttöösi eTositteen ilman kuluja!

heeros-uutiskirje_eTosite_9-2015

Tavoitteena tehokkuus ja helppokäyttöisyys
eTositteen käyttöönotto on yksinkertaista, eikä se sisällä käyttäjäkohtaisia maksuja. Se koostuu mobiilisovelluksesta, jolla kuitit valokuvataan ja lähetetään Heeroksen järjestelmään sekä eTosite-arkistosta, jonne kuitit tallentuvat odottamaan liittämistä kirjanpitoon tai ostolaskulle.

Mobiilisovellus mahdollistaa käyttäjälle omien kuittien seuraamisen, kuitin tietojen muokkaamisen sekä kuitin poistamisen järjestelmästä, mikäli kuittia ei ole vielä viety eteenpäin kirjanpitoon. Kuitin tietoja voidaan täydentää heti lähetyksen yhteydessä tai halutessa myöhemmin. Mobiilisovellus tukee myös offline-käyttöä, jolloin esimerkiksi ulkomailla tallennetut kuitit voidaan valita lähetettäväksi automaattisesti järjestelmään vasta kun käyttäjä on palannut Suomeen.

eTosite-arkisto on Heeroksen Admina-tuotteen yhteyteen rakennettu arkisto, johon käyttäjien kuitit tallennetaan. Kirjanpitäjä voi selata yrityksen kuitteja, joita eri käyttäjät ovat eTosite-arkistoon lähettäneet. Kuitin tiedoista käy ilmi, kenen käyttäjän kuiteista on kyse. Kirjanpitoon ja Circulaan voidaan liittää eTosite-arkistossa olevia kuitteja selkeiden hakutoimintojen avulla.

Tuki erityyppisille kuiteille
Seuraavat tapahtumatyypit voidaan valita yrityskohtaisesti käyttöön. Käyttäjälle tapahtumatyypin valinta on helppoa ja sen muokkaus on myös jälkikäteen mahdollista.

  • Oma pankki- tai luottokortti: Ostolaskun liitteeksi.
  • Yrityksen pankkikortti: Tiliöinti konekieliseltä tiliotteelta.
  • Yrityksen luottokortti: Kuitti ostolaskun liitteeksi.
  • Yrityksen kassamaksut: Manuaalinen tiliöinti.
  • Matkalaskukuitti.

eTosite tarjolle vuoden 2015 aikana
eTosite lanseerataan vuoden 2015 aikana iPhone, Android ja Windows Phone -puhelimille. Käyttöönoton yhteydessä perustetaan myös Adminaan eTosite-arkisto. Lisätietoja Heeroksen myynnistä!