Heeros ja Solteq solmivat yhteistyösopimuksen

Heeros ja Solteq solmivat yhteistyösopimuksen

Heeros Systems Oy ja Solteq Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla mahdollistetaan Solteqin Profix ja Tekso myymäläjärjestelmien liittäminen osaksi Heeroksen taloushallinnon pilvipalveluita. Rautanet-ketjuun kuuluva Simolin Oy on hankkinut ensimmäisten joukossa Heeros-pilvipalvelut myymäläjärjestelmänsä rinnalle.

Uusi palvelusopimus sallii laajemman kokonaisratkaisun asiakkaille. Solteqin järjestelmät saavat rinnalleen Heeros-palveluista verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton, ostolaskujen kierrätyksen, arkistoinnin sekä ostolaskujen skannauspalvelun. Palvelukokonaisuutta tarjotaan Solteqin nykyisille asiakkaille sekä uusille yhteisille asiakkaille. Solteq toimii Heeros-palveluiden jälleenmyyjänä, jonka lisäksi palvelu on mahdollista ottaa käyttöön myös suoraan Heeroksen kanssa.

”Taloushallinnon pilvipalvelut täydentävät mainiosti omaa palvelutarjontaamme. Edullisilla ja nopeasti käyttöönotettavilla pilvipalveluilla saamme toimitettua asiakkaille kattavan kokonaisratkaisun. Esimerkiksi verkkolaskutuksen käyttöönotto valmiine operaattoripalveluineen onnistuu vaivattomasti”, hehkuttaa tulosyksikön päällikkö Markus Mäkelä Solteq Oyj:stä.

”Tuotteistettu kokonaisratkaisu, valmiit liittymät ja saumaton yhteistyö takaavat asiakkaille riskittömät järjestelmätoimitukset. Yhteistyömme on käynnistynyt hienosti useiden asiakashankkeiden myötä ja toimitukset on saatu hyvään vauhtiin”, kertoo myyntijohtaja Tomi Ingerttilä Heeros Systems Oy:stä.

Simolin Oy tyytyväinen valmiiksi integroituun kokonaisratkaisuun

Porvoolainen, 160-vuotias Rautakauppa Simolin Oy Ab, valitsi Solteqin Profix myymäläjärjestelmänsä rinnalle Heeroksen sähköisen ostolaskujen kierrätyksen ja arkistoinnin sekä verkkolaskujen vastaanoton. Kokonaisuuden käyttöönotto hoitui näppärästi yhden luukun taktiikalla eli yhdeltä toimittajalta.

Valmiiksi integroitu kokonaisratkaisu on turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu asiakkaille. Simolin Oy:n toimitusjohtaja Kaj Holmen toteaakin, että ostolaskujen käsittely on nopeutunut ja onnistuu nyt helposti ja vaivattomasti. Pitkään taloushallinnon toimintoja Simolinilla hoitanut Anne Karlsson kertoo myös, että myymälän henkilökunta on ottanut sähköisen ostolaskujen kierrätyksen positiivisesti vastaan.

Perinteinen ja perinteisesti palveleva rautakauppa on ajan hermolla ja kehityksen kärjessä!

Kysy lisätietoja Heeros-Solteq ratkaisuista:

Solteq Oyj: Markus Mäkelä, tulosyksikön päällikkö, puh. 040 844 549
Heeros Systems Oy: Tomi Ingerttilä, myyntijohtaja, puh. 040 734 6449

Solteq Oyj on johtava kaupan ja palvelualan ohjelmistopalveluyhtiö. Tarjoamme kestävää kumppanuutta ja markkinoiden laajimman valikoiman palveluja koko toimitusketjun optimoinnista kuluttaja-asiakastiedon hallintaan. Teknologiariippumattomat ratkaisumme auttavat asiakkaitamme ohjaamaan liiketoimintaansa mahdollisimman tehokkaasti ja kattavasti.

Heeros Systems Oy on taloushallinnon uranuurtaja ja tunnustettu asiantuntijayritys. Heeros-tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon prosessit paperilaskujen skannauksesta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn sekä arkistointiin. Heeros palvelee yrityksiä sekä suoraan että tilitoimistojen kautta. Ratkaisuja käyttää yli 4000 yritystä ja yhteisöä. Heeros välittää kuukausittain yli 300 000 laskua. Vuonna 2000 perustettu Heeros on ollut seitsemänä vuonna Suomessa Deloitten Technology Fast 50 -kasvuyrityslistalla. Yhtiön palveluksessa on 45 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli noin viisi miljoonaa euroa. Heeros toimii Helsingissä ja Jyväskylässä.

Solteq logo