Heeros ohjelmistot saavat modernimman ilmeen

Heeros ohjelmistot saavat modernimman ilmeen

Käynnistimme alkuvuodesta Heeros ilmeen uudistusprojektin. Ulkoasun uudistuksella haluamme viestiä modernimmasta ja raikkaammasta ilmeestä, unohtamatta kehityksessä kuitenkaan ohjelmien helppokäyttöisyyttä ja selkeyttä. Kehitystyössämme olemme myös huomioineet toimintojen skaalautuvuuden ja entistä paremman käytettävyyden tabletilla ja puhelimella.

Kirjautumis- ja yritysvalintaprosessi uudistuu

Projektin ensimmäinen näkyvä muutos asiakkaillemme on alkusyksystä tuotantoon tuleva kirjautumis- ja yritysvalinnan uudistuminen. Uudistus tulee lisäämään käyttömukavuutta ja sujuvoittamaan siirtymistä etusivulle tai Tilitoimisto Dashboardille. Tarkemmat tiedot sisäänkirjautumisen muutoksesta asiakkaillemme on luettavissa Heeros Help Center -kanavassamme.

Tavoitteena käytön helppous ja moderni desing

Heeroksen kehitystiimi jatkaa tiiviisti uuden ulkoasun ja toimintojen parissa. Loppuvuonna julkaistava yrityksen perustaminen -toiminto saa modernin ulkoasun, jonka lisäksi prosessi nopeutuu ja helpottuu merkittävästi. Myös asetusten ja tietojen syöttäminen tulee yksikertaistumaan, jonka lisäksi tietojen ylläpito on jatkossa mahdollista tehdä keskitetysti eri toimintojen yli.

Koemme Heeroksella käytön helppouden ja modernin designin tärkeäksi prioriteetiksi ja tulemme panostamaan näihin myös seuraavina vuosina.

Lue lisää käynnissäolevista tuotekehityshankkeistamme tästä.