Team Finlandin LetsGrow –rahoitus vauhdittaa Heeroksen kansainvälistä kasvua

Taloushallinnon ohjelmistoja valmistavalle Heeros Systemsille on ensimmäisten yritysten joukossa myönnetty uutta Team Finland LetsGrow –kasvurahoitusta, yhteensä 354 000 euroa. Kasvatamme Heeroksen palveluita Hollannissa ja Ruotsissa, kertoo toimitusjohtaja Matti Lattu.

– LetsGrow-rahoitus koostuu Finnveran lainasta ja Tekesin avustuksesta. Sen avulla laajennamme hollantilaisen tytäryhtiömme palveluita Amsterdamissa ja Rotterdamissa, joissa meillä on jo asiakaskuntaa. Käynnistämme muun muassa skannauspalvelun laskujen kierrätykseen, kertoo toimitusjohtaja Matti Lattu.

– Ruotsissa käynnistämme liiketoiminnan kasvattaaksemme osuuttamme myös naapurimaan markkinoista. Suomen, Hollannin ja Ruotsin lisäksi Heeroksen sähköisiä ratkaisuja ostetaan ja käytetään myös Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa.

Heeros Systems on voimakkaasti kasvava sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin erikoistuva ohjelmistoyhtiö. Yhtiö suunnittelee, toteuttaa ja myy selainkäyttöisiä tuotteita, joita voidaan käyttää erilaisilla päätelaitteilla pöytätietokoneesta kännykkään. Heeroksen ohjelmistoilla sähköistetään taloushallinnon toiminnot laskujen kierrätyksestä kirjanpitoon ja palkoista perintään. Ohjelmistoja käyttävät tiitoimistot ja suurempien yritysten talousosastot.

Heeroksen mukaan taloushallinnosta on sähköistetty vasta murto-osa ja sähköisyyden taso vaihtelee laidasta laitaan. Suomessa ollaan muita maita pidemmällä sähköisessä taloushallinnossa.

– Uskomme kansainvälisten markkinoiden olevan kypsä sähköisen taloushallinnon vallankumoukselle. Tarjoamme pilvipalvelupohjaista kokonaisratkaisua, jonka kehittämisessä kotimaisilla asiakkaillamme on ollut suuri rooli. Kasvutavoitteemme on, että 10 prosenttia liikevaihdosta vuonna 2017 tulisi ulkomailta, Matti Lattu sanoo.

LetsGrow-rahoitus on tarkoitettu kasvuyritysten kansainvälistymiseen

Team Finland LetsGrow on Finnveran, Tekesin ja Finpron yhteinen rahoitusohjelma, jolla tuetaan lupaavia kasvuyrityksiä kansainväliseen kasvuun.

– Olemme tyytyväisiä, että yritystukien joukossa on tällaisia tuotteita, joissa palkitaan kannattavasta ja kasvavasta liiketoiminnasta. Näin luodaan Suomeen lisää työtä erikoisohjelmistojen parissa, toteaa Matti Lattu.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Matti Lattu, Heeros Systems Oy, puh. 040 762 5525, matti.lattu@heeros.com

Team Finland LetsGrow

Team Finland LetsGrow on Finnveran, Finpron ja Tekesin yhteinen rahoitusohjelma kasvuyritysten tunnistamiseksi ja kannustamiseksi kansainväliseen kasvuun. Yritys voi saada ohjelmassa Finnveralta lainaa investointeihin ja käyttöpääomaan, Tekesiltä avustusta innovaatiopalveluiden hankintaan sekä Finprolta neuvontaa kansainväliseen kasvuun. Ohjelmaan voivat hakea kasvuhaluiset ja innovatiiviset pk-yritykset, joiden taloudellinen tila on vakaa ja joiden liikevaihto on 5–50 miljoonaa euroa.

Lehdistötiedote 8.4.2015