Tietoa tulee tuutin täydeltä - tavoittaako se sinut?

Viestintä on vaikea laji, sillä ihminen toimii useilla eri tavoilla eri tilanteissa ja saattaa aika ajoin jopa muuttaa käytöstään. Tarjottavan tiedon määrä on valtava, eikä kaikki tarjonta kiinnosta kaikkia. Miten siis löytää kaiken tietoähkyn keskeltä juuri sinua kiinnostavat asiat.

Heeroksen ideologiaan kuuluu asiakaslähtöisyys ja asiakkaistaan huolta pitäminen. Tästä syystä haluammekin viestiä juuri sinulle räätälöityä asiaa, käyttäen viestien jakamisessa moderneja työkaluja ja useita eri viestintäkanavia.

Help Centerin seurannalla viestit automaattisesti sähköpostiisi

Heeroksen Help Center -kanava palvelee monipuolisesti. Yhteen paikkaan tallennetut tiedotteet ja erilaiset materiaalit löytyvät helposti, eikä tietoa tarvitse etsiä esim. omasta sähköpostista. Help Centeriin eri käyttäjäryhmille, kuten tilitoimistoille ja Pro Partner -asiakkaille rakennetut omat osiot nopeuttavat lisäksi tärkeän tiedon löytymistä.

Help Centerissä voit myös aktivoida seurannan sinua kiinnostaviin asioihin ja saada niistä tietoa suoraan omaan sähköpostiin. Sähköpostiin saapuva automaattinen ilmoitus esimerkiksi uusista palvelu- ja versiotiedotteista, erilaisista materiaaleista ja vaikkapa usein kysytyistä kysymyksistä, aina tuotekohtaisesti, vähentää päivän rutiineja ja on näppärä tapa pysyä ajan tasalla. Ja luonnollisesti sovellustukemme on aina valmis auttamaan, kiperimmissäkin kysymyksissä.

Uutiskirjeissä faktaa kaikille

Kerran kuukaudessa toimitettava uutiskirjeemme välittää tietoa ja näkemystä digitaaliseen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Ajankohtaiset blogikirjoitukset, Heeros tarinat asiakkaidemme sanoin, juuri nyt tapetilla olevat asiat ja esim. vinkit uusista koulutuksista tarjoavat kattavan annoksen tietoa luettavaksi oman tarpeen mukaan.

Kotisivuilta kokonaiskuva Heeroksesta

Kotisivumme kertovat mikä on Heeros ja miten sinä voit hyötyä palveluistamme. Tuotekohtaiset esitteet ja videot kiteyttävät nopein silmäyksin ohjelmiemme sisältöä ja helpottavat päätöksentekoa mahdollisesta yhteisestä taipaleesta. Saat lisäksi tietoa, näkemystä ja vinkkejä lukemalla niin blogikirjoituksiamme kuin asiakastarinoitamme sekä seuraamalla ajankohtaisia tiedotteitamme ja tapahtumia. Sivuiltamme löytyy infoa niin vanhoille Heeros-konkareille kuin tuleville sellaisille.

Webinaarit ja digitaaliset käyttöohjeet tukevat arjessa

Interaktiivisessa istunnossa viestit välittyvät näppärästi. Voit helposti tutustua webinaareissamme esimerkiksi päivitetyn ohjelmaversion uusiin toiminnallisuuksiin ja tarvittaessa tarkentaa asioita yhdessä kouluttajan kanssa.  Kaikkea ei tarvitse myöskään muistaa ulkoa, sillä tuotteiden digitaaliset käyttöohjeet ovat aina apunasi.

Somesta ilo irti

Mikäli käytät Facebookia ja/tai LinkedIniä voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa. Kanavasta riippuen tarjoamme niin asiaa kuin vähän kevyempiäkin uutisia Heerokselta. Virallisemmat tiedotteet ja ajankohtaiset postaukset jakavat tietoa laajalle kohderyhmälle LinkedInissä, kuin Facebook-sivuiltamme voit bongata kevyempää ja leppoisaa materiaalia, esim. Heeroksen arkipäivistä.

Ajantasaiset yhteystiedot takaavat viestin perillemenon

Modernien viestintäkanavien yksi etu on, että vastaanottaja voi tutustua viesteihin missä ja milloin vain. Personoidun viestin vastaanottamisessa on kuitenkin tärkeää, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla ja yrityksessä muistetaan myös päivittää tiedot pois lähtevien ja uusien henkilöiden osalta. Tätä on yhdessä tekemisen meininki - Kuulemisiin!