Asiakastarina

Integroituja ratkaisuja ja yhteistyön voimaa

Vuoden 2024 alussa Heeros integroi Quadient pohjoismaisen ERP-ratkaisun myyntilaskujen ja ostolaskujen käsittelyn Heeroksen Myyntilaskut ja Heeroksen Ostolaskut -ratkaisuja hyödyntäen.

Morbi a magna purus. Donec in ex commodo risus pulvinar cursus. Mauris venenatis tincidunt fermentum. Curabitur sodales sed diam sit.

Yritys: Quadient Finland

Toimiala: Toimistopalvelut

Heeros-ratkaisut: Myyntilaskut, Ostolaskut

Quadient Finland on käyttänyt Heeroksen ePalkat-palkanlaskentaohjelmistoa vuodesta 2018 lähtien. Vuoden 2023 lopulla keskustelussa nousi esiin tarve paikalliselle pankkiratkaisulle. Keskustelujen jälkeen yrityksessä päädyttiin kuitenkin pankkiratkaisun sijaan ottamaan käyttöön Heeroksen Myyntilaskut ja Heeroksen Ostolaskut ja integroimaan ne Quadientin globaaliin ERP-järjestelmään.

Tilanne yrityksessä oli melko tyypillinen: kansainvälinen ERP-projekti oli käynnissä, ja toteutusvaiheessa havaittiin, että järjestelmä ei pystynyt täysin tukemaan kaikkia paikallisia taloushallinnon prosesseja ilman suuria lisäkustannuksia.

Tavoitteena laskujen käsittelyn tehostaminen

Ostolaskujen sujuva käsittely, automaattinen myyntilaskujen täsmäytys ja 100 % näkyvyys myyntisaamisiin olivat Quadientin ensisijaisia tavoitteita. Projektin toteutusaikataulu oli tiukka ja se sisälsi paitsi Heeros Myyntilaskut -ratkaisun ja Heeros Ostolaskut -ratkaisun käyttöönoton, myös niiden integroinnin Quadientin ERP-järjestelmään sekä pienen muutoksen yrityksen laskutusprosessiin.

Myös vanhan järjestelmän avoimet myyntilaskut siirrettiin Heeroksen Myyntilaskut -ratkaisuun.

Yhteistyötä yli rajojen

Tiukka aikataulu, kansainväliset vaatimukset ja ERP-integraatio asettivat Quadientin ja Heeroksen positiivisesti haastavaan tilanteeseen. Quadientin työntekijät Suomesta, Ruotsista ja Hollannissa työskentelivät tiiviisti yhdessä Heeroksen käyttöönottotiimin kanssa suoriutuakseen projektista määräajassa.

Heeros ymmärsi tarpeemme ja pystyi rakentamaan integraatiot ja kaiken tarvittavan viikoissa. Lisäksi hinta on ollut kohtuullinen, ja heidän ratkaisunsa todella tuovat lisäarvoa taloustoimintoihimme. Koko ratkaisu täyttää kaikki vaatimuksemme tehokkaasti. Harkitsemme jopa näiden ratkaisujen käytön laajentamista muihin Pohjoismaihin.

Roel Coenen, Digital Business Partner

Quadient

Hyödyt ja tulevaisuuden näkymät

Käytännössä Quadient luo nyt laskut ERP-järjestelmässä, josta ne siirretään Heeroksen Myyntilaskut-ratkaisuun myyntisaamisten hallintaa varten. Myyntisaamisten tilanne välittyy myyntilaskuratkaisusta takaisin ERP-järjestelmään, tarjoten ajantasaisen näkymän sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Ostolaskujen puolella prosessi on suurin piirtein samanlainen.

Yhteistyö Quadientin kanssa on ollut palkitsevaa myös Heerosille. Projekti korosti yrityksen ydinosaamisalueita: integraatio-osaamista, paikallisen ja kansainvälisen taloushallinnon yhdistämistä sekä nopeaa ja joustavaa toimintaa.

Yhteistyö Quadientin kanssa osoittaa, että investointimme kansainvälisten yritysten toimintoja tukevien ratkaisujen kehittämiseen ovat olleet oikeita. Olemme iloisia projektin lopputuloksesta ja odotamme innolla tulevia yhteisiä projekteja.

Niklas Lahti, toimitusjohtaja

Heeros

Invoice icon

ASIAKAS INFO

Quadient Finland Oy tarjoaa ratkaisuja digitaaliseen viestintään ja postitukseen. Yritys on osa kansainvälistä Quadient-konsernia, joka toimii 27 maassa ja työllistää lähes 5000 henkilöä keskittyen asiakaskokemuksen, postituksen ja pakettien hallintaprosessien parantamiseen.

Read other customer stories