Blogi

JTV Partner valitsi Heeros ePalkat korvaamaan Visma Payroll -ohjelman

JTV Partnerilla aiemmin käytössä ollut Visma Payroll poistuu käytöstä ja tuki sekä ylläpito päättyvät 31.3.2025. Yritys valitsi Heeros ePalkat ja HR -yhdistelmän järjestelmän korvaajaksi neljän eri ratkaisun joukosta. Kokonaisuuden avulla hoituvat jatkossa n. 250 henkilön palkat ja henkilöstöhallinto.

Heeros
Heeros  | 3 min lukuaika

Uuden järjestelmän pitää sopia prosesseihimme ilman luopumisia tai merkittäviä kompromisseja. Heeros oli ainoa, joka täytti nämä kriteerit. Lisäksi saamme uusia toimintoja, jotka helpottavat päivittäisiä rutiineja.

Joonas Vilola, Toimitusjohtaja

JTV Partner Oy

JTV Partner pyrkii automatisoimaan toiminnassaan kaiken, myös palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon, niin pitkälle kuin mahdollista. Tämä asettaa kovia odotuksia järjestelmätoimittajia kohtaan. Vanhassa Visma Payroll -järjestelmässä on ollut muutamia kipukohtia, jotka Heeros ePalkat ratkaisee HR-järjestelmän ollessa oiva lisä nykytilanteeseen.

Heeroksen osaaminen teki vaikutuksen. Oma vaatimuslista oli pitkä ja kriteerit tiukat, mutta sellaista kysymystä en osannut esittää, etteikö siihen olisi vastattu teknisellä ja prosessit sekä lait ja ehdot hallitsevalla asiantuntemuksella.

Joonas Vilola, Toimitusjohtaja

JTV Partner Oy

JTV Partnerilla oli selkeä käsitys siitä, mitä he olivat hakemassa. Heeros pystyi paitsi vastaamaan tiukkoihin vaatimuksiin, myös tuomaan lisää tehoja ja automaatiota henkilöstöhallinnon toimintoihin.

Pitkä historia eri alojen yritysten kanssa takaa sen, että esimerkiksi alakohtaiset työehtosopimukset ovat Heerokselle arkipäivää.

Aija Suvanto, Tuoteomistaja

Heeros

Heeros ePalkat korvaa JTV Partnerin Visma Payrollin syksyllä 2024. Samassa yhteydessä yritys ottaa käyttöön Heeroksen HR-järjestelmän, joka palkkahallinnon tukena sujuvoittaa pk-yrityksien palkanlaskentaa ja kerää yhteen liiketoiminnan kannalta tärkeää työntekijöihin liittyvää tietoa.

 

Olisiko Heeros ePalkat sinun ja yrityksesi uusi ratkaisu? Varaa aika keskusteluun.

Jaa artikkeli:

Kiinnostavia artikkeleita samasta aiheesta

Blogi
Heeros HR -ratkaisu henkilöstökoordinaattorin arjessa
Lue lisää
Blogi
JTV Partner valitsi Heeros ePalkat korvaamaan Visma Payroll -ohjelman
Lue lisää
Blogi
Siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin - sujuvaa palkanlaskentaa
Lue lisää

Onko ajatuksissa toiminnan tehostaminen?

Aloitetaan käymällä nykytilanteenne ja toiveenne läpi, ja jatketaan kohti teille järkevintä ratkaisua. Varaa aika kalenterista tai lähetä meille viesti täyttämällä lomake.