Blogi

Siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin - sujuvaa palkanlaskentaa

Visma Payroll -palkkaohjelman käyttö loppuu ensi vuoden puolella. Siirtyminen Visma Payrollista Heeroksen ePalkkoihin on yksinkertaista.

Visma Payroll-palkkaohjelman käyttö loppuu vuonna 2025. 

Palkanlaskennan maailmassa tapahtuu jatkuvasti kehitystä ja nyt Heeros on tehnyt ison hypyn eteepäin uuden ajan palkkaohjelmassaan ePalkoissa.  

Siksi siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin ei ole pelkästään päivitys vaan se on merkittävä parannus. Ohjelmistovaihto tuo palkanlaskentaan uutta tehokkuutta, tarkkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten siirtymäprosessi Visma Payrollista ePalkkoihin tapahtuu sujuvasti ja millaisia etuja uusi järjestelmä tuo mukanaan. 

Sujuva tiedonsiirto  

Ensimmäinen askel kohti palkanlaskennan uutta aikakautta on saumaton tiedonsiirto. Siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin on tehty erittäin yksinkertaiseksi. Tarvitset vain muutaman keskeisen tiedoston – kuten tilikartan, palkkalajit, henkilötulosteet ja kirjanpidon tulosteet – kaikki pakattuna Excel-muodossa. Tämä prosessi on suunniteltu niin, että tiedot voidaan siirtää helposti ja tehokkaasti, minimoiden katkokset palkanlaskennassa. Tarvittaessa voimme auttaa siirrossa. 

ePalkat on palkanlaskennan uusi standardi 

Kun siirtyminen on valmis, ePalkat tarjoaa uuden ulottuvuuden palkanlaskennan mahdollisuuksissa. Tässä järjestelmässä yhdistyvät edistyneet automatisointitoiminnot ja intuitiivinen käyttöliittymä, jotka yhdessä tekevät palkanlaskennasta nopeampaa, tarkempaa ja miellyttävämpää. Ja mikä parasta - ePalkkoja kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. 

Automaattiset toiminnot ja älykkyys 

ePalkoissa automaatio ja älykkyys ovat avainasemassa. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti eri palkkalajit ja soveltaa tarvittavia työehtosopimuksia (TES), varmistaen, että palkanlaskenta suoritetaan oikein joka kerta. Tämä minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden ja vapauttaa aikaa muille kriittisille tehtäville. 

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu 

ePalkat on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen. Sen selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee palkanlaskennasta sujuvaa, helposti lähestyttävää ja vähemmän aikaa vievää. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä enemmän strategiseen suunnitteluun ja vähemmän toistuviin, aikaa vieviin tehtäviin. 

Palkanlaskijalla kontrolli 

Vaikka ePalkat tarjoaa monipuolisia työkaluja automatisointiin ja tehostamiseen, se antaa myös palkanlaskijalle täyden kontrollin prosesseista. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä laskentaprosessia palkoissa tarpeidesi mukaan ja tehdä tarvittaessa säätöjä, varmistaen, että jokainen palkka lasketaan juuri valitsemallasi tavalla. 

Payroll

Valitse uuden sukupolven palkanlaskentaratkaisu

Siirtyminen Visma Payrollista ePalkkoihin on enemmän kuin vain ohjelmistonvaihto. Se on askel kohti tulevaisuuden palkanlaskentaa, joka on nopeampaa, tarkempaa ja käyttäjäystävällisempää. Järjestelmän vaihto on suunniteltu mahdollisimman sujuvaksi.  ePalkat-ohjelmiston edut puhuvat puolestaan. ePalkat ei ainoastaan tee palkanlaskennasta helpompaa, vaan lisäksi mahdollistaa yrityksellesi siirtymisen kohti tehokkaampaa ja strategisempaa palkanlaskennan prosessia. 

Jaa artikkeli:

Lisää samasta aiheesta