Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla

Joustavuus ja rento ilmapiiri työnteossa ovat tärkeitä asioita heeroslaisille. Yhteisöllinen ja kansainvälistyvä työkulttuuri tuo mausteita ja erilaisia näkökulmia työntekemiseen. Työyhteisömme avoin ilmapiiri mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen lisäksi myös etenemisen omalla työuralla.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista työtä kehittyvän toimialan parissa. Työvälineet ovat ajan tasalla, toimitilat modernit ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuemme joustavaa työntekoa, muun muassa etätyön tekeminen on mahdollista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Kansainvälistymisen myötä toimimme myös Ruotsissa ja Hollannissa.

Olemme taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kasvuyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat taloushallinnon ratkaisut pilvipalveluna niin yrityksille kuin tilitoimistoille ja niiden asiakkaille. Palvelujemme avulla parannetaan yrityksen tuottavuutta ja tehostetaan taloushallinnon prosesseja.

Mikäli sinäkin haluat olla mukana luomassa asiakkaistamme taloushallinnon sankareita, kerro itsestäsi vaikkapa avoimen hakemuksen muodossa.

Heeros Karoliina Beltrami

Karoliina Beltrami
henkilöstöpäällikkö
+358 50 331 1248