<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

 

 

Heeroksen arvot - Heeros Way

Arvomme ohjaavat tapaamme toimia ja työskennellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeros arvot_

Heeros Way

Arvot ovat perusta kaikelle toiminnallemme: sille miten rakennamme tuotteita ja palveluja, keitä yhteisöömme kuuluu ja keitä palkitsemme. Arvot määrittävät tavan, jolla pyrimme saavuttamaan strategiset tavoitteemme ja visiomme.

Tärkeimpiä menestystekijöitämme on ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme, joka auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Palkitsemme vuosittain heeroslaisia, joiden työskentelyssä näkyy vahvasti arvojemme mukainen toiminta.

Valuables

Valuables 2020 – Tässä viime vuoden palkitut heeroslaiset

Heeroksen arvot

 

We Dare

Garik Bagdasarov, Head of Customer Success

KUINKA ARVO NÄKYY PÄIVITÄISESSÄ TYÖSSÄSI?
Asiakkaat ovat kaiken tekemisen keskiössä. Asiakaskohtaamisissa tulee vastaan hyvin erityyppisiä tilanteita, joihin kaikkiin ei voi varautua etukäteen vaan välillä on mentävä ns. ”tulta päin”. Aina pystymme kuitenkin löytämään yhdessä asiakkaiden kanssa hyvän lopputuloksen vaikeissakin tilanteissa.

MITEN ARVO NÄKYY HEEROSLAISTEN TOIMINNASSA?
Heeroksen tekemisessä, prosesseissa ja toimintamalleissa on tapahtunut vuoden aikana suuria muutoksia. Omaksuttavaa on tullut lähes jokaiseen tiimiin ja työnkuvaan. Olen erittäin ylpeä siitä, miten me heeroslaiset olemme muutosta yrityksenä vieneet rohkeasti läpi.

MITKÄ FIILIKSET KULUNEESTA VUODESTA?
Kaikki merkit ja fiilikset ovat sellaiset, että tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä. Nyt se on itsestämme kiinni miten saamme lunastettua tavoitteemme.

Heeroksen arvot

 

We Elvolve

Karri Kuivanen, Full Stack Developer

KUINKA ARVO NÄKYY PÄIVITÄISESSÄ TYÖSSÄSI?
Ratkoessani ongelmia pysähdyn usein pohtimaan voisiko asiaa lähestyä uudelta kantilta. Vaikka johonkin on olemassa totuttu ratkaisu, se ei tarkoita sitä etteikö asiaa voisi tehdä jollain tavalla hiukan paremmin. Jos vastaan tulee vieras tai uusi asia, otan sen mahdollisuutena oppia jotain uutta. Seuraan alan trendejä, siistejä juttuja, ja jaan löytöjäni tiimikavereilleni. Uteliaisuus kannattaa!

MITEN ARVO NÄKYY HEEROSLAISTEN TOIMINNASSA?
Ympäriltä löytyy väkeä jolta löytyy samaa intoa haastaa totuttua ja kehittyä yhdessä. Tiimin ja laajemman organisaation prosesseja ja käytäntöjä kehitetään jatkuvasti ja niiden toimivuudesta käydään rakentavaa keskustelua. Ihmiset tarttuvat innolla uusiin haasteisiin ja hyödyntävät niistä kerättyjä oppeja.

FIILIKSET VUODEN 2020 LOPULLA?
Pitkä ja haastava projekti alkaa olla loppusuoralla, joten joululomalle voidaan siirtyä hyvin fiiliksin.

Heeroksen arvot

 

We Take Ownership

Henri Liuska, Director of Products

KUINKA ARVO NÄKYY HEEROSLAISTEN TOIMINNASSA?
Ajattelemme Heeroksella asiakaslähtöisesti ja olemme organisoineet toimintamme asiakkuuden elinkaaren ympärille. Vaikka ihmisillä on selkeät vastuut ja tehtävät tuolla elinkaarella, heeroslaiset kokevat vastuukseen varmistaa asiakkaiden onnistuminen myös rooleistaan riippumatta.

ENTÄ NÄKYMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ?
Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi siten, että me heeroslaiset tartumme haasteisiin yli tiimirajojen, jotta onnistumme yhdessä asiakkaidemme ja kollegojemme kanssa.

MITKÄ FIILIKSET TULEVASTA VUODESTA?
Odotan innolla, että pääsemme näyttämään viimeisimpiä kehityksemme tuloksia asiakkaillemme uusien tuotteiden ja palvelumallien muodossa.

Heeroksen arvot

 

We are Driven by Customer Outcomes

Juha Nevala, Software Test Engineer

KUINKA ARVO NÄKYY TYÖSSÄSI?
Testaajana pyrin ajattelemaan asioita asiakkaan kannalta ja käytettävyyden näkökulmasta. Sovellusten välisten liittymien toteuttaminen tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaikki lähtee asiakkaan tarpeista ja toivomuksista.

MITEN ARVO NÄKYY HEEROSLAISTEN TOIMINNASSA?
Asiakkaat otetaan jo varhaisessa vaiheessa mukaan ominaisuuksien suunnitteluun ja toteutusten pilotointiin. Kuuntelemme asiakkaiden palautteita ja pyrimme yhteistyössä rakentamaan parasta mahdollista tuotetta.

FIILIKSET KULUNEESTA VUODESTA?
Poikkeuksellinen vuosi on kyllä opettanut paljon. Herättänyt siihen, että asioita ei voi, eikä kannata pitää itsestäänselvyyksinä. On jouduttu mukautumaan uusiin tapoihin ja asioihin. Toivottavasti kaikki pysyvät terveenä ja jaksamme vielä hetken nykyistä tilannetta. Mahtavaa vuotta kaikille!

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.