Heeros mobiili – taloushallintoa älypuhelimella

Heeroksen mobiilisovelluksella käsittelet niin eTositteet, matkalaskut kuin tarkastuskierrossa olevat ostolaskut. Älylaitteiden ominaisuudet yhdistettynä Heeros mobiiliin tehostavat ja nopeuttavat selkeästi näitä taloushallinnon rutiineja.

eTosite

eTosite-toiminnolla käsittelet käteiskuitit älylaitteellasi. Otat kuitista kuvan mobiilinsovelluksen kameratoiminnolla, täydennät kuittiin liittyvät tiedot (maksutapa, ostopaikka, ostopäivä, summa, valuutta ja mahdolliset lisätiedot) ja lähetät sen suoraan sähköiseen eTosite-arkistoon. Arkistossa olevat eTositteet liität helposti osto-/luottokorttilaskuille tai Heeros kirjanpidon tapahtumille. Kuittien helppo liitettävyys laskuille ja tapahtumille tuo tehoa laskujen käsittelyyn.

Ostolaskut

Mobiilisovelluksen avulla voit tarkastaa käsittelyssä olevien ostolaskujen tietoja tiliöintiriveineen sekä laskulle liitettyjä kuva- ja liitetiedostoja. Kaikki tiedot ovat aina helposti saatavilla, riippumatta omasta sijainnistasi. Myös tarkastuskierrossa olevien laskujen hyväksyntä onnistuu vaivatta. Hyväksytty lasku siirretään maksatukseen, jonka jälkeen se liitetään saumattomasti niin Heeroksen sähköiseen arkistoon kuin osaksi kirjanpitoa. Ostolaskujen käsittely mobiililla nopeuttaa selkeästi ostolaskujen tarkastuskiertoa ja mahdollistaa, että laskut ovat aina ajoissa maksussa.

mobiilipalvelut-kaavio2

Matkalaskut

Mobiilisovellus rekisteröi ajetun matkan ja käytetyn ajan, jolloin päivärahat ja km-korvaukset lasketaan automaattisesti ja tiedot kirjautuvat saman tien osaksi matkalaskua. Tarvittaessa voit muokata tietoja myös jälkikäteen. Jos olet reissussa useamman päivän, voit tuottaa kaikki matkaetapit yhdelle matkalaskulle.

Matkalaskuun liittyvät kulukuitit (pysäköintimaksut, ravintolalaskut, palaveritarjoilut jne.) kuvaat helposti sovelluksen kameratoiminnolla, jolloin kuva tallentuu suoraan matkalaskun kuluriville. Voit unohtaa kuittisulkeiset, sillä kuitit ovat aina tallessa eikä niitä tarvitse enää erikseen toimittaa palkanlaskentaan. Matkan päätyttyä matkalasku on valmis lähetettäväksi mobiilisovelluksella suoraan tarkastuskiertoon, hyväksyttäväksi ja maksettavaksi.

mobiilipalvelut-kaavio1

Blogi

Ajankohtaista