<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Samanhenkisessä porukassa on ilo ratkoa haasteita

Samanhenkisessä porukassa on ilo ratkoa haasteita

5.5.2020

Tuotekehityksen pääarkkitehti Sami Lunnamo auttaa Heeroksen tuotekehitystä olemaan mahdollisimman tuottava. Kokenut ohjelmistokehittäjä jakaakin mielellään omaa osaamistaan tiimille, jonka kanssa pidetään hauskaa myös vapaa-ajalla.

Toimenkuva Distinguished Software Engineer -tittelin alla on Heeroksella varsin monipuolinen. Koodaustyön lisäksi Sami suunnittelee tuotekehitystä tehostavia ratkaisuja, osallistuu erilaisten projektien arviointeihin ja tuottaa tiimeille teknisiä dokumentaatioita ja speksejä.

– Heeroksella tehdään töitä hajautettujen järjestelmien parissa, eli tavoitteet liittyvät tiedon muokattavuuteen, korkeaan saatavuuteen ja pääsynhallintaan eri järjestelmien välillä. Yleensä työviikkoni on jonkinlainen jakauma muiden neuvomista, palavereja ja raakaa koodaamista. Samalla yritän kasvattaa omaa osaamistani, jotta voin siirtää tietoutta myös tiimin muille jäsenille. Ehdottomasti parasta Heeroksella onkin mahdollisuus kasvaa tekijänä hyvässä porukassa. Kehittämisen kohteet eivät ikinä lopu kesken ja aina on mukava ideoida uusia tapoja tehdä vanhoja asioita paremmin ja toimivammin.

Distinguished Software Engineerinat_800x400_Lunnamo

Pelisessioita, konsertteja ja muuta yhteistä kivaa

Heeroksella pyritään aktiivisesti tukemaan kollegoita. Taloushallinnon ohjelmistokehitys on bisnesalueena haastava ja osittain siitä syystä porukka tykkää usein tuulettaa aivojaan yhdessä myös vapaa-ajalla.

– Työnteon ympärillä yhteishenkeä kehitetään moninaisilla vapaa-ajan aktiviteeteilla. Välillä pelataan yhdessä koneella tai laudalla, käydään keikoilla tai muuten vaan hieman virkistäytymässä. Välillä taas yhteistä aikaa otetaan jonkin uuden teknologian opetteluun ja tällaista toimintaa työnantajakin tukee mielellään.

Tärkeintä on kyky oppia, eikä osata heti kaikkea

Sami on omien sanojensa mukaan vakavailmeinen ja -puheinen kaveri, joka kyllä arvostaa myös leikinlaskua. Pelaamista kaikissa muodoissa harrastava sekä kertovaa, filosofista ja psykologista kirjallisuutta lukeva koodauksen käsityöläinen on harrastanut myös yli puolet elämästään kamppailu- ja itsepuolustuslajeja.

– Oma elämä on jatkuvaa uuden oppimista, eikä mielestäni töissäkään tarvitse osata heti kaikkea. Paljon tärkeämpää on kyky sisäistää ja ymmärtää asioita, koska pitkän linjan tekijät kyllä neuvovat ja opettavat. Itsellänikin halu auttaa on yksi suurimpia vaikuttimia työelämässä, oli avunsaajana sitten tiimikaveri, muu kollega tai ratkaisujamme käyttävä asiakas.

**

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.