<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Joustavassa yrityksessä voi työskennellä toisessa kaupungissa asuen

Joustavassa yrityksessä voi työskennellä toisessa kaupungissa asuen

5.5.2020

Sami Elomaa työskentelee Helsingissä ohjelmistoarkkitehtina. Hänen päivittäiseen työhönsä kuuluu mm. ohjelmistojen kehittämistä sekä niissä ilmenevien virheiden ja ongelmien ratkaisemista.

Sami tuli Heerokselle vuonna 2013 ja asettui Herttoniemen toimistolle ohjelmistokehittäjäksi. Tietojenkäsittelytiedettä yliopistolla opiskellut Sami oli hakenut samaan aikaan useita samantyyppisiä työtehtäviä ja sai useamman työtarjouksen. Sami valitsi Heeroksen, koska työskentely tuotekehitysohjelmistojen parissa kiinnosti häntä erityisesti. Valinta oli onnistunut, sillä Sami eteni ohjelmistoarkkitehdiksi vuonna 2016.

Heeros_Uratarinat_ohjelmistoarkkitehti

Samin työssä on parasta se, että hän pääsee itse vaikuttamaan ratkaisuihin ja saa suunnitella kuinka asiat toimivat.

- Tykkään matemaattisista ongelmista ja ongelmanratkaisusta. Heeroksella pääsen kehittymään innovatiivisessa porukassa, jossa uusia asioita tutkitaan ja niiden toimivuutta kokeillaan käytännössä. On hienoa olla tiimissä, joka pyrkii pysymään nopeasti kehittyvällä alalla aina ajan tasalla -  jopa askeleen edellä.

Sami arvostaa Heeroksella joustavuutta, sekä työajoissa että työtavoissa. Samille tämä on erityisen tärkeää, koska hän asuu Satakunnassa Kauvatsassa ja tekee osan viikosta töitä Helsingissä ja osan etänä kotoa käsin.

-  Maanantaisin matkustan Helsinkiin ja asun osan viikosta siellä. Perjantaisin työskentelen etänä kotoa käsin. Toimenkuvaani kuuluu tiimityötä, joten jatkuva etätyöskentely ei oikein toimi. Olen joskus miettinyt Helsinkiin muuttoa, mutta tykkään asua maaseudulla ja tämä järjestely on sopinut minulle hyvin.

Sami viihtyy Heeroksen tiiviissä työyhteisössä ja rennossa ilmapiirissä, jossa voi laskea leikkiä ja jutella muustakin kuin työasioista.

- Minulle on tärkeää, että töihin on joka päivä mukavaa tulla ja työkavereiden kanssa saatetaan tehdä juttuja työajan ulkopuolellakin. Heeroksella homma toimii ja siksi viihdyn täällä näin hyvin, summaa Sami.

**

Kiinnostuitko? Hae meille työkaveriksi!

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.