Heeros Customer Services aina asiakkaan tukena

Heeros Customer Services aina asiakkaan tukena

Meidän asiakaspalvelussa työskentelevien heeroslaisten on nykyisin ilo palvella ja tukea asiakkaitamme uudessa Customer Services -tiimissä. Päivittäisen tuki- ja asiakaspalvelun lisäksi, tarjoamme Heeros-käyttäjille koulutuksia, sujuvoitamme Heeros-ratkaisujen käyttöönottoja ja palveluiden laajennuksia sekä varmistamme sovittujen projektien onnistumisen.

Tiimiimme kuuluu myös globaalisti palveleva Service Center, jossa hoidetaan ostolaskujen vastaanottoon, skannaukseen ja laskutietojen validointiin liittyviä palveluita. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota suomalaisen ohjelmiston käyttöön kotimaisille asiakkaillemme palvelua omalla äidinkielellä, ja vieläpä maksuttomasti.

Asiakasyhteistyö mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelun

Customer Services -tiimi on ensimmäinen kontakti, johon asiakkaamme ovat tukea tarvitessaan yhteydessä. Määrällisesti laskettuna palvelutiimimme jäsenet ovat muihin Heeros-tiimeihin verrattuna eniten päivittäisessä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Tiivis asiakasyhteistyö mahdollistaa ajantasaisen ymmärryksen asiakkaidemme toiminnasta, jolloin pystymme vielä paremmin vastaamaan ilmeneviin tarpeisiin ja tarjoamaan jo ennakoivasti esimerkiksi ajankohtaisia koulutuksia.

Heeros_organisaatiomuutos_Customer Services

Data-analytiikan hyödyntäminen asiakastyössä

Heeroksen organisaatiomuutoksen myötä pääsemme Customer Services -tiimin asiakaspalvelussa hyödyntämään yhä ketterämmin data-analytiikkaa ja automaation mahdollisuuksia. Statistiikan tulokset antavat suuntaa palvelumme kehittämiseen, jolloin asiantuntijamme pystyvät palvelemaan entistä asiakaslähtöisemmin sekä auttamaan asiakkaitamme laadukkaasti tuki- ja asiakaspalvelutilanteissa.

Asiantuntevan tiimin tavoitteena on alan paras asiakaspalvelu

Oma tarinani Heeroksella alkoi vuonna 2016, jolloin aloitin Heeros ohjelmistokehittäjien esimiehenä tuotekehityksessä. Nykyisessä roolissani, Customer Services -tiimin vetäjänä, olen toiminut nyt muutaman kuukauden. Voin jo nyt ilokseni todeta, että olen suuresti vaikuttunut siitä, miten tiimimme asiantuntijoilla on laaja ja monipuolinen kokemus taloushallinnosta sekä asiakaspalvelutehtävistä.

Olen erittäin vakuuttunut, että pystymme uutena tiiminä kasvamaan ja kehittymään sekä ennen kaikkea tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista, laadukasta ja alan parasta palvelua.

Arto Vuori
Head of Customer Service