<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

6.11.2018

Lappeenrantalainen tilitoimisto Bonum halusi vähentää käytettäviä ohjelmistoja ja keskitti Heeros ohjelmistoperhettä käyttävien asiakkaidensa pankkitoiminnot Heeros Pankkiin.
– Bonum on ollut Heeros Pankin käyttäjänä jo ohjelmiston alkutaipaleelta asti. Kaikki Bonumin asiakkaat, ketkä käyttävät Heerosta, ovat myös Heeros Pankin asiakkaita, kertoo Bonumin toimitusjohtaja Jarkko Ojala.

– Heeros Pankki mahdollistaa tällä hetkellä kassa- ja palkka-aineistojen maksujen maksamisen, maksutapahtumien selkeän seurannan ja viiteaineistot. Asiakkaamme säästävät myös pankin kuluissa, kun kaikki pankkien välillä kulkeva liikenne voidaan hoitaa yhden ohjelmiston kautta.

Heeros_Pankkitarina_Bonum

– Olemme mukana myös Heeros Pankin kehitystyössä. Viimeisimmäksi olemme pilotoineet pankkien ajantasaisten saldojen ja tapahtumien kyselyä sekä tilien hallintaa. Tämän ominaisuuden myötä asiakkaamme näkevät, kirjauduttuaan Heeros Pankkiin, ajantasaisen tilanteen Heeroksesta, iloitsee Jarkko.

Katso myös Tilitoimisto Bonumin ajatukset tilitoimiston kasvun avaimista.