Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

Tilitoimisto Bonum - Palveluiden keskittäminen tuo säästöjä

Lappeenrantalainen tilitoimisto Bonum halusi vähentää käytettäviä ohjelmistoja ja keskitti Heeros ohjelmistoperhettä käyttävien asiakkaidensa pankkitoiminnot Heeros Pankkiin.
– Bonum on ollut Heeros Pankin käyttäjänä jo ohjelmiston alkutaipaleelta asti. Kaikki Bonumin asiakkaat, ketkä käyttävät Heerosta, ovat myös Heeros Pankin asiakkaita, kertoo Bonumin toimitusjohtaja Jarkko Ojala.

– Heeros Pankki mahdollistaa tällä hetkellä kassa- ja palkka-aineistojen maksujen maksamisen, maksutapahtumien selkeän seurannan ja viiteaineistot. Asiakkaamme säästävät myös pankin kuluissa, kun kaikki pankkien välillä kulkeva liikenne voidaan hoitaa yhden ohjelmiston kautta.

Heeros_Pankkitarina_Bonum

– Olemme mukana myös Heeros Pankin kehitystyössä. Kehityksen alkuvaiheessa olimme mukana pilotoimassa pankkien ajantasaisten saldojen ja tapahtumien kyselyä sekä tilien hallintaa. Tämän ominaisuuden myötä, kirjauduttuaan Heeros Pankkiin , asiakkaamme voivat nyt hallita tilejään ja saada ajantasaisen tiedon tilitapahtumista ja tilin saldosta Heeroksesta, iloitsee Jarkko.

Katso myös Tilitoimisto Bonumin ajatukset tilitoimiston kasvun avaimista.